logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golftime: voor ieder wat wils


Wat is er nu luxer dan een hotel aan een golfbaan? Een hotel aan drie golfbanen! We hebben het hier over Hotel Principe Felipe La Manga in Murcia aan de Costa Blanca. Een ideale plek voor een onbezorgde golfreis, waar iedere golfers zijn hart op kan halen.

Deze Spaanse regio kent een micro klimaat en biedt het hele jaar daar een mooie temperatuur om in korte broek te golfen. Heel vaak ook in de winter. Golftime biedt een arrangement aan vanaf 739 euro per persoon inclusief verblijf inclusief ontbijt voor 7 dagen, autohuur en drie rondes golf. Eťn op La Manga South en twee keer keuze uit La Manga North en West. In de prijs is de vliegreis niet inbegrepen.

The WestinValancia

Voor wie liever in het centrum van een stad verblijft om vervolgens de golfbanen in de omgeving te ontdekken, is het luxe The Westin Valencia een ideale uitvalsbasis voor een combinatie voor cultuur, strand en golf. Vanaf 839 euro per persoon (excl. vlucht) 7-daagse reis, inclusief verblijf en ontbijt, autohuur en drie green fees (2x El Saler en 1x El Bosque).

ItaliŽ

Voor een verblijf in ItaliŽ is Doubletree by Hilton Acaya Golf Resort zeer interessant. Direct gelegen aan de gelijknamige 18-holes golfbaan en met op korte afstand het gezellige plaatsje Lecce. Geniet daar van het brede aanbod aan regionale gerechten en het goede leven (La dolce vita!). En dat vanaf 855 euro per persoon, exclusief vlucht , voor 7 dagen half pension en vier keer spelen op Acaya Golf.

Link:
- Hotel Principe Felipe La Manga
- Golftime
- The Westin Valencia Hotel
- El Saler Golf
- El Bosque Golf Club
- Acaya Golf Resort

02-12-2017