logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Vlaanderen tijdens IGTM in de prijzen


Vlaanderen is tijdens de in het Zuid-Franse Cannes gehouden International Golf Travel Market in de prijzen gevallen. Onze zuiderburen zijn door de internationale golfreismedia uitgeroepen tot IAGTO 'Onontdekte golfbestemming van het jaar 2017'.
Vlaanderen is wereldwijd bekend om zijn geschiedenis, cultuur, gastronomie en wielrennen, maar een onbekende grootheid waar het om golf gaat. De laatste jaren zag de Vlaamse Golf Federatie het aantal buitenlandse golfers echter toenemen en dat was de impuls die nodig was om Vlaanderen met de hulp van VisitFlanders als golfbestemming in het buitenland te gaan promoten. Die benadering heeft gewerkt, gezien de prijs. Vlaanderen heeft dan ook veel te bieden. Er zijn meer dan 50 golfbanen in de regio (25 met 18 holes of meer en 27 met 9 holes) en die liggen altijd wel in de buurt van een heerlijke maaltijd of een smaakvol Belgisch biertje. Rondom cultureel levendige steden als Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge liggen verspreid allerlei fraaie golfbanen en Vlaanderen is als centrum van Europa via water, weg en lucht uitstekend bereikbaar.


Link:
International Golf Travel Market 2017
International Association of Golf Tour Operators
Golfen in Vlaanderen
Visit Flanders
European Golf & Travel Media Association

12-12-2017