logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Garmin golfhorloge leuk kerstcadeau


oto:<br />
De Approach S60 ziet er op en buiten de baan goed uit.

Op zoek naar een leuk cadeau voor de kerst. Dan is een golfhorloge van Garmin zeker het overwegen waard. In de Garmin cadeaugids staan twee aantrekkelijke GPS horloges: de Approach S60 en de Approach S20.

De Approach S60 is in drie uitvoeringen leverbaar: zwart met zwarte siliconen band, wit met witte siliconen band en zwarte met zwarte leren band. De eerste twee kosten 499,99 euro, terwijl de versie met leren band 100 euro duurder is. De S60 heeft een 1,2 inch groot kleuren touchscreen en toont precieze afstanden tot de greens, hindernissen, doglegs en de daadwerkelijke vorm van de greens op fullcolour golfkaarten. In het horloge zijn maar liefst meer dan 40.000 golfbanen over de hele wereld geladen. De S60 heeft ook een horlogemodus, dus is buiten de baan gewoon als stijlvol horloge te dragen. Via de Connect IQ Store zijn aangepaste wijzerplaten te downloaden.

Approach S20

De Approach S60 is vanaf 229,99 euro een aantrekkelijk geprijsd GPS golfhorloge. Hij is in verschillende kleuren leverbaar (o.a. zwart, wit, groenblauw), heeft een slank ontwerp, is licht van gewicht en heeft net als de S60 40.000 banen over de hele wereld in het geheugen. Handig is dat de CourseView functie automatisch vaak gespeelde banen bijwerkt.

I

Link:
Garmin golfhorloges

12-12-2017