logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

International Golf Travel Market 2018 in SloveniŽ


De International Golf Travel Market 2018, in de golfreiswereld de belangrijkste beurs, wordt van 15 tot en met 18 oktober 2018 gehouden in het GR Exhibition and ConventionCentre in de Sloveense hoofdstad Ljubljana.

SloveniŽ, in 2015 uitgeroepen tot 'IAGTO Onontdekte Golfbestemming van het Jaar 2015', heeft dertien golfbanen waarvan de Royal Bled Golf Course uit 1937 de oudste is.

Royal Bled Golf Course is de oudste golfbaan van SloveniŽ

Bovendien beschikt het land over een groeiend aantal kwalitatief hoogstaande hotels en begint het meer en meer een gastronomische bestemming te worden. Zo is de Sloveense Ana Roö van restaurant La Subida dit jaar uitgeroepen tot beste vrouwelijke chef van de wereld tijdens de 2017 World's 50 Best Restaurants verkiezing.

In de afgelopen twintig jaar heeft SloveniŽ fors geÔnvesteerd in het golftourisme en als gevolg daarvan verwelkomt het een steeds groter aantal buitenlandse golfers. Die komen niet alleen maar voor de prachtige golfbanen, maar ook voor de uitstekende accommodaties en service en dito prijs-/kwaliteitsverhouding. Bezoekers aan de Internationale Golf Travel Market 2018 kunnen zelf ontdekken waarom SloveniŽ niet alleen een opkomende bestemming voor golfvakanties, maar ook een onvergetelijke toeristische beleving is.

Link:
International Golf Travel Market 2018
International Association of Golf Tour Operators
Royal Bled Golf Course

16-12-2017