logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Nationaal Golf Congres & Beurs 2018 in ít Spant


Woensdag 31 januari vindt in Spant! in Bussum het Nationaal Golf Congres & Beurs 2018 plaats. Dit keer zijn er meer workshops dan ooit voor meer doelgroepen dan voorheen. De dag wordt afgesloten met een walking dinner party en de uitreiking van verschillende awards.

Er staan gedurende de dag maar liefst veertien verschillende workshops op het programma. Deze zijn ingedeeld in vijf thema's, waaronder een workshop 'Golfgeluk algemeen'. Het congres van 2018 focust zich op golfgeluk. Uit onderzoek van het Mulier Instituut is namelijk gebleken dat sporters zich gelukkiger voelen dan niet sporters. De vraag is dan hoe de golfbranche bestaande en toekomstige klanten geluk kan bezorgen op de golfbaan.

Mensen hebben tijd en geld over voor de dingen die hen gelukkig maken. En gelukkig zijn is in! 'The drive to happiness Ė golf als geluksambassadeur' geeft alle tools om de klanten van veel geluk te voorzien, zodat zij blijven terugkomen naar de golfbaan. De keynotes leggen de basis van het inzicht in geluk van de klanten en medewerkers, vervolgens wordt dit door specialisten in onderdelen uitgewerkt in masterclasses en workshops.

Op de Nationaal Golf Congres & Beurs 2017 wilde iedereen de BOB scooter uitproberen, die met golftas op de golfbaan dient als vervoersmiddel.

Nieuw in 2018 is het NVG inkoopnetwerk. Door dit netwerk kunnen leden van de NVG onder andere besparen op energie, afval, horeca en meer. Tijdens het congres is het NVG-inkoopplein te vinden op de beursvloer, waarbij geÔnteresseerden ter plekke bij verschillende leveranciers een berekening kunnen laten doen en zo kosten kunnen besparen.

De Enk Groen & Golf

De lunchsponsor van het evenement is De Enk Groen & Golf. Zij vinden vernieuwen in de golfsport noodzakelijk. Niet alleen om klaar te zijn voor de toekomst, maar ook om het beheer van golfbanen duurzamer te maken. Tijdens de lunch willen ze graag hierover met de aanwezigen van gedachten wisselen.

Link:
Nationaal Golf Congres & Beurs 2018
NVG
De Enk Groen & Golf

16-12-2017