logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Portugal grossiert in prijzen bij World Travel Award 2017


Portugal is een geweldig land om te golfen, maar er is zoveel meer te beleven. Niet voor niets werd het de grote winnaar bij de World Travel Awards 2017. Als eerste Europees land is het verkozen tot 's werelds beste vakantiebestemming. Bovendien kwamen het Portugees toeristenbureau en de website van Visitportugal bij de verkiezing als beste uit de bus.


In de grote finale wist Portugal zestien andere genomineerden vakantiebestemmingen zoals BraziliŽ, Griekenland, de Malediven, de Verenigde Staten, Marokko, Vietnam en Spanje te verslaan. Eerder dit jaar - in september - werd Portugal ook al verkozen tot beste Europese vakantiebestemming.
Volgens Ana Mendes Godinho, Portugees minister van Toerisme, is deze prijs een erkenning van al het werk dat de laatste jaren is verzet door de mensen die op de een of andere manier bij de toeristenindustrie in Portugal betrokken zijn.

Foto:
Portugal heeft veel meer te bieden dan golf alleen.

Link:
Visit Portugal
World Travel Awards 2017

16-12-2017