logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Crazy Days bij Pin High


De snijdend kou van de laatste dagen laat ons alleen maar nog meer naar een zonnige en warme golfbestemming verlangen. Dan komen de welbekende Crazy Days van Pin High op het juiste moment.

Deze Crazy Days betekenen elf dagen lang profiteren van kortingen op golfreizen naar talloze bestemmingen. Op donderdag 11 januari om 9.00 uur trapt Pin High de Crazy Days af. De actie duurt tot en met zondag 21 januari. Boek een golfreis tijdens deze periode en profiteer van kortingen tot wel 300 euro per persoon! Of dat nog niet genoeg is, biedt Pin High vele andere extra's zoals gratis greenfees, kamerupdates en maakt u dagelijks kans op een Elrey golftas van Jumbo Golf.

Het aanbod is zeer divers, met zonnige arrangementen in onder andere Spanje, Portugal en de CaraÔben. Er zijn zowel bestemmingen dichtbij als ver weg, dus voor ieder wat wils.

Link:
Pin High

09-01-2018