logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Waanzinnige Winterzon Weken bij Golftime


Wie vanaf nu tot en met 18 januari tijdens de Waanzinnige Winterzon Weken bij GolftimeTravel een golfreis boekt, profiteert van hoge kortingen en vele extra's op de golfreizen naar de winterzon.

Op moment van schrijven liggen de wintergreens op de meeste golfbanen in ons land in het zonnetje te ontdooien. De omstandigheden om te golfen zijn dus verre van ideaal. De eerste maanden van het jaar zijn daarom de ideale periode om de winterzon op te zoeken en alvast een paar mooie rondes golf te spelen onder aanmerkelijk beter condities.
Dit jaar vallen de Waanzinnige Winterzon Weken van Golftime gelijk met de Werelddeal weken van KLM en de Acties van Transavia.

Scherpe prijs

Tijdens de Waanzinnige Winterzon Weken worden uiteenlopende golfreizen tegen een zeer scherpe prijs of met vele extra's aangeboden. Al deze acties vindt u op de website van Golftime. Uw persoonlijke reisadviseur staat natuurlijk ook voor u klaar om uw ideale golfreis te reserveren. Het team van Golftime is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.
Alsof dat nog niet genoeg is krijgt iedereen die een golfreis boekt bij Golftime tijdens de Waanzinnige Winterzon Weken een waardebon ter waarde van 20 euro die te besteden is in de winkel of in de webshop van www.golfcenter.nl.

Boudewijn Damler, General Manager van Golftime ziet dat in januari veel mensen alvast de golfvakantie reserveren en dan iets leuks hebben om naar uit te kijken. ''Bijkomend voordeel van vroeg boeken is dat dit veel betere starttijden in het populaire Spanje en Portugaloplevert'', aldus Damler.

Link:
Golftime Travel
Golf Center

09-01-2018