logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Wales beste golfbestemming in Europa


Volgens golfers die op Leadingcourses een review achterlaten, is Wales de beste golfbestemming van Europa. Grote verrassing: de landen waarnaar de meeste golfers afreizen voor een golfvakantie - Spanje, Portugal en Turkije - staan helemaal onderaan en bieden volgens de bezoekers van de site de slechtste prijs-/kwaliteitverhouding!

Wales is dus 'the place to be'. Daar krijg je waar voor je geld of zoals de Engelsen zeggen 'the most bang for your buck'. Het land biedt ruim 1.500 kilometer aan ruwe en ruige kustlijn met wereldvermaarde linkscourses. Maar is er veel meer dan alleen linksgolf. Newports Celtic Manor Resort, waar in 2010 de Ryder Cup werd gespeeld, is slechts een van de ongeveer 174 golfbanen (120 met 18 holes of meer) die in het slechts honderd kilometer brede en ruim 270 kilometer lange Wales te vinden is. Met een gemiddelde beoordeling van 7,88 en een gemiddelde green fee van slechts 34 euro, biedt Wales absoluut de beste 'value for money'.

Voor slechts 25 Pond kunt u op de spectaculaire Nefyn & District Golf Club in Wales spelen.

Maar niet alleen Wales scoort goed. Ook Noord-Ierland en Engeland krijgen prima recensies. Met Royal County Down en Royal Portrush heeft Noord-Ierland twee wereldvermaarde golfbanen, maar ook minder bekende banen zijn het spelen meer dan waard. Engeland is het ware Walhalla als het gaat om het aantal golfbanen. Er zijn er maar liefst meer dan 1.500 met 18 holes of meer en iedere golfer komt daar aan zijn trekken.

Shock

Bent u bekomen van de shock dat blijkt dat Wales uw nieuwe golfbestemming zou moeten worden en dat Zweden het beste land om in te wonen is. Spanje, Portugal en Turkije bungelen onderaan. Lekker weer wordt daar duur betaald.

Link:
Leadingscourses
Celtic Manor Resort
Royal County Down
Royal Portrush
Nefyn & District Golf Club

24-01-2018