logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Women's Golf Day op Pinehurst


Pinehurst in de Amerikaanse staat North Carolina, vermaard om zijn schitterende golfbanen en -historie, is de locatie van het Women's Golf Day Weekend. Dat wordt dit jaar van 3 tot en met 6 juni gehouden. Op 5 juni vindt dan de viering van Women's Golf Day zelf plaats.

Women's Golf and Travel Concierge, een onderdeel van Premier Golf, biedt speciaal voor deze gelegenheid het Pinehurst Women's Golf Day Weekend arrangement aan, dat garant staat voor een boeiend, veelomvattend programma waarin meisjes en vrouwen niet alleen golfen, maar ook skills leren op sociaal en zakelijk gebied waar zij de rest van hun leven wat aan hebben.

Pinehurst in de Amerikaanse staat North Carolina, vermaard om zijn schitterende golfbanen en -historie, is de locatie van het Women's Golf Day Weekend.
Het Pinehurst Women's Golf Day arrangement omvat drie overnachtingen in het Carolina Hotel of Holiday Inn, elke ochtend een ontbijtbuffet, een welkom- en afscheidsdiner met drankjes, twee rondes golf op Pinehurst 1,3 of 5, een 90 minuten clinic op de Pinehurst Golf Academy en een chip- en putwedstrijd. Afhankelijk van het gekozen hotel en een één of tweepersoonskamer bedragen de kosten tussen de tussen de 1.242 en 1.881 dollar.
Inschrijven kan via: Premier Golf.

Initiatiefneemster Elisa Gaudet is opgetogen om te zien hoe Women's Golf Day is uitgegroeid tot een meerdaagse golftrip voor vrouwen en zij is vereerd dat het evenement op een 'golfkathedraal' als Pinehurst mag worden gehouden.

North Carolina is onlangs uitgeroepen tot IAGTO Noord-Amerikaanse golfbestemming van het jaar. Tussen de Great Smoky Mountains en de Outer Banks telt de staat meet dan 400 golf resorts en publieke golfbanen, de één nog mooier dan de ander. Pinehurst is met zijn negen 18-holes banen hét golfresort van de Verenigde Staten.

Link:
Women's Golf and Travel Concierge
Premier Golf
Pinehurst Golf Resort
International Association of Golf Tour Operators

01-02-2018