logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Uitgelezen moment voor budget golfvakantie naar GB


Door de huidige lage koers van de Pond zijn Engeland, Schotland en Wales nu erg betaalbare golfbestemmingen. Dus als u al van plan was daar eens naar toe te gaan om te golfen, is dit het uitgelezen moment.

Het feit dat Wales door Leadingcourses.com is uitgeroepen tot beste golfbestemming van Europa is een reden te meer. Bovendien is Engeland met ruim 1.500 golfbanen van 18 holes of meer het Walhalla voor golfers en Schotland hoort, als de 'Home of Golf' natuurlijk ook op de verlanglijst te staan.

De Pond mag dan ten opzichte van de euro laag staan, hier nog een aantal tips uit de Britain Calling nieuwsbrief van VisitBritain. Zo is het aan te raden om de drukke zomerperiode te mijden, zeker als je wilt besparen op de accommodatie. In oktober, november en januari tot maart zijn de beste aanbiedingen te vinden, al hoeft een overnachting voor de rest van het jaar ook geen rib uit het lijf te kosten zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een poshtel (luxe hostels), slapen op een campus of in een van de historische locaties van Landmerk Trust.

Wales is niet alleen de beste golfbestemming van Europa, maar ook een schitterend land met veel natuurschoon, zoals het Snowdonia National Park (foto Visit Wales).

Er is in Groot-BrittanniŽ natuurlijk meer te doen dan alleen golfen, zonder dat je daar de portemonnee voor hoeft te trekken. Ontdek bijvoorbeeld de gratis street art van Banksy in Bristol of geniet van het schitterende landschap en vergezichten. Zelfs toegang tot de leukste evenementen, zoals het Edinburgh Fringe Festival of Notting Hill Carnival, zijn gratis.

Voor meer tips: bezoek de website van Visit Britain en download de 57 pagina's tellende Britain on a budget gids.


Link:
Visit Britain
Landmark Trust
Visit Wales
Visit Scotland

02-02-2018