logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Aphrodite Hills heropend


Eerder dan verwacht is de voor vier miljoen euro gerenoveerde en gemoderniseerde Aphrodite Hills Golf PGA National Cyprus weer open voor spelers van over de hele wereld.

Op vrijdagochtend 19 januari sloeg de clubcaptain Tony Raphael om 07.46 uur de eerste bal af. Daarna gingen veel leden de baan in voor een teamcompetitie.

Het belangrijkste deel van upgrade - het opnieuw aanleggen van greens en bunkers Ė was eerder klaar dan gepland. De renovatie van het clubhuis en het creŽren van een 'Members lounge' lopen op schema en zullen binnen enkele maanden gereed zijn.

Aphrodite Hills Golf Club


Aphrodite Hills is altijd een populaire baan onder Nederlandse golfers geweest en door de complete modernisering en reconstructie van greens en bunkers is hij nog aantrekkelijker geworden. Op golfvakantie op Cyprus moet u deze baan dan ook echt spelen. De golfbaan en allerlei golfarrangementen waarin de golfbaan is opgenomen zijn te boeken bij:

Golftime
Executive Golf.nl
3D Golfvakanties
Pin HighOf rechtstreeks:
Aphrodite Hills Hotel of Aphrodite Hills Holiday Residence.

Heeft u Aphrodite Hills Golf al eens gespeeld? Laat dan een beoordeling achter op onze website.
Ga naar: Golfreiswijzer.nl.

02-02-2018