logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

En de winnaars zijnÖ


Tijdens het Nationaal Golf Congres & Beurs, dat 31 januari in Spant! in Bussum is gehouden, zijn voor het eerst de Players 1st Awards uitgereikt. In ons land werken 72 golfbanen -en clubs met Players 1st. Hieronder de prijswinnaars.

Met een NPS-score van 58 is Golfbaan 't Zelle tussen Hengelo (Gld) Ruurlo golfbaan van het jaar 2017 geworden. De tweede plek was voor de Hattemse Golf & Country Club (NPS 56) en de derde plek voor Golfbaan Princenbosch (NPS 49).

Met een NPS-score van 58 is Golfbaan 't Zelle tussen Hengelo (Gld) Ruurlo golfbaan van het jaar 2017 geworden.

Golfschool van het jaar

De golfschool van Golf & Country Club Winterswijk, Redflaggolf, mocht de Award van Golfschool van het jaar 2017 in ontvangst nemen (NPS 65). De runner-up was Golfclub De Compagnie in Veendam (NPS 58) en de derde plek was voor Golfbaan Landgoed Bergvliet (NPS 55).

Horeca van het jaar

De eerste prijs voor beste horeca op een golfbaan was voor Restaurant The Eagle, de pachter van de horeca bij de Twentsche Golfclub (NPS 38). Op de tweede plaats eindigde Golfbaan Tespelduyn (NPS 32) en derde werd Restaurant Club 10, pachter van de horeca bij Golfclub Havelte (NPS 29).

Golfprofessional van het jaar

Het was overigens dubbel feest bij de golfschool van Golf & Country Club Winterswijk, want de daar les gevende Lee Chapman werd uitgeroepen tot beste golfprofessional van het jaar (NPS 65). Martin Kanninga (Drentsche G&CC) werd tweede (NPS 59) en Wouter Oosting (Golfclub de Compagnie) derde (NPS 58).

Lee Chapman, werkzaam bij Golf & Country Club Winterswijk, de beste golfschool van ons land, is de beste golfprofessional.

Link:
Golfbaan 't Zelle
redflaggolf
Golf & Country Club Winterswijk
Nationaal Golf Congres 2018

12-02-2018