logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Nieuwe eigenaren en nieuwe naam Nieuwegeinse Golfclub


De Nieuwegeinse Golfclub heeft neiuwe eigenaren. Gustavo Barrios Rivas, Hans Wognum en een stille vennoot hebben de 9-holes golfbaan in Houten inclusief de 9-holes par 3 baan, de drivingrange, gebouwen plus inventaris, en het allerbelangrijkste, een office / horeca team overgenomen. Afgelopen week is de eerste stap gezet naar de uitrol van een nieuw concept.

Mede-eigenaar Hans Wognum onthult dat de naam van de locatie gaat veranderen. “Wij hebben gekozen voor de naam The Mondial - International Golf & Short Game Center. Of gewoon kort gezegd: The Mondial. Onze speerpunten zullen onder andere zijn "het korte spel”, spraakmakende short game faciliteiten, de short game methodieken gegeven door de short game coaches. Daarnaast is de factor "beschikbare tijd voor golf” een deel van de propositie”, aldus Hans Wognum. “Het moet passen in de volle agenda’s van onze - beoogde - gasten. Een half uurtje, een uurtje, twee uurtjes golf, een halve dag of een volledige dag; Op The Mondial is daar een bijpassend aanbod voor. Zowel recreatief als competitief”.
Wij konden nog geen nieuwe website vinden en verwijzen daarom door naar de website van de Nieuwegeinse waarop de overname ook vermeld staat.
Meer informatie .......

27-11-2019