logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Grootse golfschoen ooit


De recente verhuizing van het hoofdkantoor van golfschoen-ontwerper Duca del Cosma, van Vreeland naar Breukelen, zal automobilisten op de A2 inmiddels niet onopgemerkt zijn voorbijgegaan.

Op het dak van het nieuwe kantoor in het industriegebied van Breukelen is een golfbal met een diameter van bijna 4 meter gehesen. Voor het pand staat, stevig vastgesnoerd, de grootste golfschoen ‘ooit’, een 10-meter lange reuzenuitvoering van het klassieke Duca del Cosma-model, de Kuba. Een ‘grotere’ relatie met de golfsport is nauwelijks denkbaar. Ook binnen het kantoor is de golfsport ruimschoots aanwezig, doormiddel van een state of the art golfsimulator kan je op maar liefst 60 internationale golfbanen spelen.

Duca del Cosma, mede-sponsor van het jaarlijkse KLM Open golftoernooi, begon de wereldwijde verkoop van de van oorsprong Italiaanse golf- en lifestyle schoenen drie jaar geleden in een bescheiden kantoor in Vreeland. Intussen is het aantal personeelsleden gegroeid tot meer dan veertig, zodat naar nieuwe huisvesting moest worden gezocht.

www.duscadelcosma.com.

Foto Ruud Taal

Foto: Ruud Taal

10-01-2020