logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Pin High New Arrivals


Vanaf vorige week zet Pin High haar nieuwkomers in het zonnetje. Meer dan twintig nieuwe accommodaties naar uiteenlopende bestemmingen, met vooral een flinke uitbreiding op de Britse Eilanden. Een nieuwe bestemming in Schotland boekt u al vanaf € 289.

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Zij hebben keuze uit een ongekend ruim en divers aanbod. Veel nieuwe ontdekkingen met fantastische golfmogelijkheden in onder andere Duitsland, Frankrijk, Italië en Bulgarije. Geheel nieuw in het aanbod zijn Wales en Ierland. Beide fantastische golfbestemmingen met prachtige golfbanen.


Aanraders

Maar ook dichter bij huis heeft Pin High flink uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld voor € 299 naar het 4-sterren superior Parkhotel Hohenfeld Münster net over de grens in Duitsland, met een gastronomische keuken en grote variatie aan golfbanen. Zoekt u het liever wat zuidelijker op? Dan kunt u verblijven op één van de beste golfresorts ter wereld met twee geweldige golfbanen: Terre Blanche in Zuid-Frankrijk. Dit resort is lid van ‘The Leading Hotels of the World’ en een aanrader voor een onvergetelijk verblijf.
Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wees er snel bij. De ervaring leert dat populaire data snel vol zijn. www.pinhigh.nl.

15-02-2020