logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golf voor het vergeten kind met Golf4Charity


Ook dit jaar, op 25 mei, organiseert Golf4charity weer een benefiettoernooi. Dit keer wordt er op Golfbaan De Goyer in Eemnes gegolft voor Stichting het Vergeten Kind. Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Stichting Het Vergeten Kind zet zich hiervoor in.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld, gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst omdat ze daar niet meer veilig waren.

De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geďsoleerd.

Benefiettoernooi

Daarom kiest Golf4Charity dit jaar voor Stichting Het Vergeten Kind. Zij zetten zich in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. Ze geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. Zij zetten zich in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.


Golf mee op het Benefiettoernooi op 25 mei 2020 op golfbaan De Goyer in Eemnes en steun Het Vergeten Kind.
Kosten zijn €500 per persoon of €2000 per flight. incl. ontvangst, baancatering, borrelhapjes en diner. Tevens bestaat de beperkte mogelijkheid om u in te schrijven voor een VIP-flight met een bekende Nederlander of Golfpro.
In de loterij maakt u kans op de geweldige hoofdprijs die door Fairway Golftravel en Transavia ter beschikking zijn gesteld: Een luxe golfreis voor 2 personen naar het zonnige zuiden, inclusief greenfee’s en vliegtickets!
In de baan kunt u het opnemen tegen een golfpro in de “beat the Pro challenge” en slaat u een hole in one? Dan wint u een schitterende auto. Daarnaast is er een chipchallenge waaraan ook een mooie prijs verbonden is.
In de baan wordt u tevens voorzien van diverse hapjes en drankjes! Kortom een heerlijk verzorgde dag voor een fantastisch doel.
Tijdens het uitstekend verzorgde diner zullen wij enkele bijzondere items veilen teneinde een prachtige opbrengst voor het Vergeten Kind te genereren.

Inschrijven kan op: Golf4Charity.nl.

Meer informatie over Stichting het Vergeten Kind op de website.

26-02-2020