logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Pin High brochure Europa dichtbij is uit


Met enige trots presenteerde Pin High onlangs haar nieuwe ‘Europa dichtbij’ brochure. Met een nieuw uiterlijk en QR-codes bij elke bestemming, is het een bijzondere brochure geworden, vol met inspiratie en unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

In de nieuwe brochure neemt Pin High u mee naar nieuwe bestemmingen die zeker de moeite waard zijn.

20 nieuwe ontdekkingen

De golftouroperator heeft flink uitgebreid op de Britse Eilanden. Zo kunt u op de vijf na oudste baan van Schotland spelen en in het naastgelegen Links Hotel Montrose overnachten.
Of ervaar het Joie de vivre-gevoel tussen de topwijnen uit de Bordeaux in het golfhotel Château des Vigiers.
Een bestemming die nog relatief onbekend is bij het golfpubliek is Bulgarije. In ‘Europa dichtbij’ wordt een verrassende en veelzijdige combireis aangeboden, waarbij u verblijft in de stad Sofia, maar daarnaast overnacht in een 5-sterren golfresort middenin de prachtige natuur. Vanzelfsprekend speelt u in Bulgarije op prachtige golfbanen!
Of golft u liever een golfbaan in Wales? Wales is dé tip van 2020 van Pin High. Kortom de nieuwe Pin High brochure staat vol met nieuwe bestemmingen voor ieder wat wils.

QR-code

In de nieuwe brochure staat bij elke bestemming een QR-code. Scan de code met uw tablet of telefoon en u komt gelijk bij de juiste webpagina op de Pin High site met de juiste informatie en prijzen in één handomdraai. Gemak dient de golfende mens anno 2020.

Zekerheid van vroeg boeken

Nederlanders boeken hun golfvakantie steeds eerder. Houd hiermee dus rekening bij het boeken van uw golfreis. Hoe vroeger u boekt, hoe groter de kans dat er plek is in het hotel en des te groter de kans op een goede starttijd.
Voor meer informatie en het aanvragen van de gratis brochure zie www.pinhigh.nl/brochure

Brochure Golftouroperator Pn High Europa dichtbij

02-03-2020