Golfreisnieuws nr.36, 13 december 2007
In dit nummer aandacht voor:
Golf en Christmas Carol in Portugal
Trump Golf Resort Scotland aan zijden draadje
Air Berlin tickets voor winter 2008/2009
Indoor golf in opkomst
ANWB royeert frauderende golfers
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Golf en Christmas Carol in Portugal

Bij kerstmarkten denken we vooral aan Duitsland en België. Braadworst en glüwein. Maar ook in zuidelijke landen worden in de aanloop naar kerst dorpen en steden versierd. Het Portugese plaatsje Óbidos is wijd en zijd bekend om de genoeglijke sfeer die er de weken voor kerst hangt. Op steenworp afstand van beroemde golfbanen als Praia del Rey en Golden Eagle ligt een soort Charles Dickens dorp dat helemaal in kerstsfeer is ondergedompeld.

Lees verder

Trump Golf Resort Scotland aan zijden draadje

Dat je met geld niet alles kunt kopen, ondervindt zelfs Donald Trump. De miljardair wil in de buurt van het Schotse Aberdeen ‘de allermooiste golfbaan van de wereld’ aanleggen. Die plannen lijken gedwarsboomd te worden. De Aberdeenshire Council's Infrastructure Committee stemde tegen het plan voor het resort en een plaatselijke boer wil zijn land niet aan Trump verkopen.

Lees verder

Air Berlin tickets voor winter 2008/2009

Vanaf 13 december 2007 zijn de eerste Air Berlin-vluchten voor het winterseizoen 2008/2009 voor boeking vrijgegeven. Vroegboekers kunnen per direct vanaf 49 euro (inclusief belastingen, toeslagen en service aan boord) de voordelige Mallorca-vluchten boeken.

Lees verder

Indoor golf in opkomst

De kou en regen weerhoudt menig golfer ervan om een baantje te spelen. Natuurlijk, je kan je regenpak aantrekken. Waar kan je als golfer naar toe zonder gelijk je koffers te moeten pakken voor een verre trip? Indoor golf lijkt in Nederland hét alternatief voor golfen in de regen.

Lees verder

ANWB royeert frauderende golfers

De ANWB heeft 160 golfers geroyeerd die gebruik hebben gemaakt van een fout in de ledenadministratie, waardoor ze ten onrechte een pasje kregen dat toegang geeft tot de meeste banen. Een woordvoerder van de ANWB bevestigde tegenover de Volkskrant een bericht hierover in De Telegraaf.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Anwb Golf, Donald Trump Golf Resort, Air Berlin, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers