Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Greenfeebids, de veiling voor goedkoop golfen


Golfen blijft een dure sport. Een greenfee voor 18 holes kost al gauw 50 euro. Voor wie echt goedkoop wil golfen in Nederland is de online veilingsite: Greenfeebids.com wellicht een uitkomst.Greenfeebids.com heeft afspraken gemaakt met golfbanen in Nederland voor de laagste prijs voor greenfees en arrangementen. Hoe veel u uiteindelijk betaalt voor uw rondje ligt in uw handen. Via een continue lopende online veiling kunt u bieden op de aanbiedingen die Greenfeebids heeft geregeld. Deze aanbiedingen kunnen bestaan uit twee greenfees, een starttijd voor drie personen, een golfarrangement incl. diner voor twee personen, maar ook golfen incl. overnachting behoort tot de mogelijkheden.

Bij elke aanbieding staat een startbod vermeld. Dit is het minimale bedrag dat moet worden geboden. Biedt er niemand meer op de door u gekozen aanbieding, heeft u het hoogste bod en is de eindtijd verstreken, dan wint u de aanbieding voor het bedrag van uw bod. Zo kunt u tientallen euro's besparen als u met vrienden wilt golfen.

De website is onderverdeeld in aanbiedingen voor 9 holes, 18 holes, Tee Times, Par-3 banen, arrangementen en short breaks.

Informatie is te vinden op: Greenfeebids.com.