Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Interessante kortingen tijdens Crazy Days


Het is weer tijd voor de Crazy Days van Pin High. Zoals we van deze golftouroperator gewend zijn, zijn ook dit jaar in juni weer tien dagen lang golfreizen te boeken met interessante kortingen. Het is de tiende editie van de Crazy Days, die starten op vrijdag 21 juni om stipt negen uur ’s ochtends.Vanaf 21 juni biedt Pin High scherpgeprijsde golfreizen naar talloze bestemmingen aan. Tot en met zondag 30 juni kunnen golfliefhebbers een reis naar keuze boeken, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel € 342,- per persoon. Bovendien ontvangt men bij elke Crazy Days boeking gratis 12 Nike golfballen per persoon en is er 10 dagen lang kans op een uniek verrassingspakket t.w.v. € 175,-.

Crazy Days editie X

Tijdens deze jubilerende editie van de Crazy Days staan 22 aanbiedingen met hoge kortingen en extra’s als gratis hotelovernachtingen en gratis greenfees in de schijnwerpers. Het aanbod van golfbestemmingen tijdens de Crazy Days is divers: sfeervolle shortbreaks in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk of zonnige arrangementen in Italië en Spanje behoren tot de mogelijkheden.

Eric Bakker, directeur Pin High, vindt dat Pin High flink uitpakt met deze tiende editie van de Crazy Days. “In het kader van ons zinderende zomervoordeel is ook dit keer de korting weer ongekend. Van € 50,- korting op een compleet 3-daags arrangement naar de Golf Lodge in Drenthe tot maar liefst € 342,- korting op een all-inclusive weekpakket naar het Fairplay Golf Hotel in Spanje. Ook ontvangt u gratis 12 Nike golfballen per persoon en maakt u elke dag kans op een uitgebreid verrassingspakket t.w.v. € 175,-. Het belooft een waar spektakel te worden!”.

Informatie over de Crazy Days van Pin High is te vinden op: www.pinhigh.nl/crazydays