Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Gratis naar Aphrodite Hills of Fuerteventura


Tijdens het KLM Open 2008 staat de Kennemer vol met tenten. Het Promodorp is voor de bezoekers de eerste kennismaking met de KLM Open. Een groot aantal bedrijven exposeren daar met hun producten en diensten. Onder de exposanten veel golftouroperators en buitenlandse golfbestemmingen. Ook Golftime Travel staat, net als voorgaande jaren, met een stand op deze Expo. En ook dit jaar kunnen bezoekers, door het Hole-in-one-spel te spelen bij deze golftouroperator, een geheel verzorgd golfarrangement winnen.Al jaren staat Golftime Travel met een stand in het Promodorp van de KLM Open. Een veelbezochte stand want de bezoekers willen wat graag een poging wagen om de hole-in-one te winnen. Golftime biedt de bezoeker namelijk de mogelijkheid om virtueel een hole-in-one te slaan met de Ninetendo Wii.

Sprookjesachtige golfbaan


Een uitdaging waar de meeste golfers niet aan voorbij kunnen lopen. Zeker niet als je hoort dat je met die hole-in-one een geheel verzorgd golfarrangement naar het Cypriotische Aphrodite Resort kan winnen
Over Aphrodite Hills heeft Golfreiswijzer.nl enige tijd geleden nog geschreven dat spelen op deze golfbaan niet in een paar woorden is te beschrijven. "Zon, zee, gras, groen, wind, sprookje. Elke keer weer word je verrast door de indrukwekkende panorama's. "(Klik hier voor het hele artikel).
Vorig jaar werd overigens de hole-in-one geslagen door Rich Tiggeler. Hij won daarmee een golfreis naar Fuerteventura.

Onontdekte golfbestemming


Niet alleen een hole-in-one levert de bezoeker een leuke prijs op. Degene die de neary slaat, wint een complete golfreis naar Fuerteventura. Ook niet gek. Fuerteventura is een bij de Nederlanders nog vrij onontdekte golfbestemming. Het eiland is zich echter in sneltreinvaart aan het ontwikkelen tot een belangrijke concurrent van Tenerife en Gran Canaria zeker wat greenfees betreft. Inmiddels zijn er meerdere 18-holes golfbanen aangelegd en in aanleg en er zijn veel plannen voor nog meer golfbanen.

Verloting arrangementen


Onder de deelnemers wordt ook nog een aantal arrangementen naar de Lisbon Golf Coast verloot. En, u kunt gratis de nieuwe Golftime gids 'Mediterrane en Verre Bestemmingen'
Sla uw slag dus in de stand van Golftime Travel op het KLM Dutch Open. De stand is te vinden in de eerste hal na binnenkomst, aan het eind van de linkergangpad.

Informatie over Golftime Travel en het reisaanbod van deze golftouroperator is te vinden op:

www.golftimetravel.nl