Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Kaartjes kopen en algemene informatie


Voor het kopen van toegangskaarten heeft This is Golf als organisator van de KLM Open een bijzonder aantrekkelijke aanbieding die alleen geldig is voor THIS IS GOLF leden.Meld u aan en bestel voor 20 augustus online een toegangskaart voor het KLM Open en krijg het 2de kaartje gratis! Een voordeel van minimaal 40 euro dat kan oplopen tot 90 bij de aanschaf van een passe partout. Bent u al lid van This is Golf, klik dan hier en vul het e-mailadres in waarnaar de TIG-nieuwsbrief wordt verzonden.
Nog geen lid? Kijk op This is Golf.nl om u aan te melden.

Online bij KLM Open


Op de website van KLM Open kunt u ook online kaarten bestellen. Deze zogenaamde e-tickets geven toegang tot het KLM Open 2008 en tot de parkeergelegenheid op Circuit Park Zandvoort. Het terrein is elke dag open van 07:00 uur tot 22:00 uur. Tussen de parkeerplaats en de Kennemer Golf & Country Club rijden gratis pendelbussen. Ook vanaf het station rijden er gratis pendelbussen van en naar het KLM Open.

Prijzen van de toegangskaarten zijn bij online bestelling 30 voor donderdag 21 augustus en vrijdag 22 augustus en 35 bij aankoop aan de deur. Voor zaterdag 23 augustus ligt dit op 35 online en 40 aan de deur en voor zondag 24 augustus is dat 40 resp. 45. Een passe-partout voor alle dagen kost 80 online en 85 aan de deur.

Korting voor kinderen


Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang tot het KLM Open.
Bezoekers van 13 t/m 18 jaar hebben recht op 50% korting op bovengenoemde prijzen. Deze korting geldt uitsluitend aan de kassa tijdens het toernooi en op vertoon van een legitimatiebewijs.
De toegangsprijs voor jeugdleden van een bij de NGF aangesloten golfclub bedraagt 5. Ook voor deze kaarten geldt dat ze uitsluitend verkrijgbaar zijn aan de kassa tijdens het toernooi en op vertoon van de NGF-pas.

Met de auto


U neemt afslag Halfweg / Amsterdam / A200 ter hoogte van knooppunt Rottepolderplein. U volgt de borden Zandvoort / N200 via Overveen / Bloemendaal aan Zee en vervolgt de boulevard naar Zandvoort. In Zandvoort neemt u op de eerste rotonde de tweede afslag en ziet u vervolgens aan uw linkerzijde de ingang van het circuitpark zandvoort. Bezoekers KLM OPEN kunnen gratis parkeren op het circuit en zullen per pendelbus naar het promodorp worden vervoerd.

Openbaar vervoer


Zandvoort is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf het station Zandvoort rijden er pendelbussen van en naar het KLM Open.
Voor de dienstregeling kunt u kijken op www.9292ov.nl.

Parkeren


Bezoekers KLM OPEN kunnen gratis parkeren op het circuit en zullen per pendelbus naar het promodorp worden vervoerd. De pendelbussen rijden van 06:00 uur tot 21:00 uur.

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voorpersonen met een invalide parkeerkaart. Indien u beschikt over deze kaart en naar het KLM Open wenst te komen, stuur dan een e-mail naar noortje@thisisgolf.nl of bel 020 570 90 60.

Promodorp en lounges


De bezoekers worden afgezet bij het tunneltje onder het spoor aan het Visserspad. Hier bevindt zich de ingang van de Expo beurs. De Albatros Lounge bevindt zich aan de driving range naast de Expobeurs. Vanuit de beurs is tevens de ingang naar de baan. In de baan vindt u de Swan Lounge tussen holes 14, 15 en 16.

Meer informatie KLM Open