Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Whole in one: Belvilla en golfbaan


Website van Belvilla.nl

Dat golfen onder de Nederlanders erg populair is, is wel bekend. Die populariteit is ook terug te zien in de vraag naar vakantiehuizen in de directe nabijheid van golfbanen. Belvilla.nl, een online vakantiehuizen specialist heeft een zoekmachine waarbij golfers bij het speuren naar de ideale vakantiewoning direct inzicht krijgen in alle relevante informatie over de golfbanen in de buurt. Deze Google-maps applicatie is vernieuwd in samenwerking met www.golfreiswijzer.nl.Belvilla biedt momenteel ca. 2.500 accommodaties aan in de nabije omgeving van een golfbaan (< 5 km). Na selectie van een vakantiehuis kunnen websitebezoekers via een digitale plattegrond (via Google Maps) in één oogopslag zien waar de nabijgelegen golfbanen zich bevinden. Iedere golfbaan is daarnaast voorzien van een internetlink met alle benodigde informatie over de golfbaan, waaronder het aantal holes, de hoogte van de greenfee en aanwezige faciliteiten.Overzichtskaart met daarop de golfbanen die in de buurt van een vakantiehuis liggen.

Vakantiehuis ideale uitvalsbasis tijdens golfvakantie


Uit gegevens van Belvilla blijkt dat het gros van de golfliefhebbers bij de zoektocht naar een geschikt vakantiehuis exclusief het zoekcriterium ‘bij een golfbaan’ aangeeft. Uit aanvullend onderzoek* door Belvilla wordt duidelijk dat vooral consumenten met een hoger inkomen (> € 75.000,-) hechten aan een golfbaan in de buurt van hun vakantiehuis. Daarnaast nemen golfers, zo blijkt uit het onderzoek, graag de tijd om lekker te koken, te lezen en om andere sporten te beoefenen zoals duiken en tennis.

Keuzevrijheid


Keuzemogelijkheid om ligging bij golfbaan in te typen Bij een uitgebreidere zoektocht naar een vakantiewoning geven golfers als extra zoekcriteria vaak ‘aan zee’ of ‘(privé) zwembad’ als belangrijkste eis aan. Met name het vakantiehuistype ‘villa’ of ‘appartement’ is populair bij de golfliefhebbers. Het vakantiehuis als uitvalsbasis tijdens een golfvakantie biedt de vrijheid om meerdere golfbanen in de buurt uit te proberen en regionale bezienswaardigheden te bezoeken, gecombineerd met de privacy en comfort zoals je die ook thuis ervaart.

Meer informatie op:
www.golfreiswijzer.nl

Belvilla.nl