Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golf & Genieten bij BurgGolf Purmerend


Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) wordt op BurgGolf Purmerend het Golf & Genieten evenement gehouden.
Dit evenement is voor iedereen die van de goede dingen in het leven houdt. Er zal een breed scala aan exposanten zijn en veel activiteiten worden georganiseerd om van deze dag een geslaagd golfuitje te maken.

Golf & Geniet bij BurgGolf Purmerend op 2e Pinksterdag Golf & Genieten, dat 2e Pinksterdag (24 mei) vanaf 11.00 uur wordt gehouden op BurgGolf Purmerend, biedt o.a. proeverijen van eten en drinken, kennismaken met luxe artikelen en met elkaar genieten van gezelligheid en muziek. Tevens wordt er een BBQ-workshop georganiseerd, ideaal voor het zomerseizoen! En voor de niet-golfers geldt dat er uiteraard kennis gemaakt kan worden met golf. Maar u kunt ook een swing analyse laten maken of een putt en chip les volgen bij een van de BurgGolf professionals. Verder kunt u meedoen aan een wedstrijd op de driving range en er wordt een trickshow gegeven.

Kortom Golf & Genieten biedt een breed scala aan exposanten en activiteiten om van deze dag een geslaagd golfuitje te maken. U bent welkom vanaf 11.00 uur.
Kijk op BurgGolf.nl voor alle informatie over de locatie, tijden en toegang. Bezoekers betalen een entreeprijs van 5. Voor leden van BurgGolf en de LoyalTee Club is de toegang gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.
Bent u verhinderd op 24 mei? Geen probleem, op zondag 6 juni wordt dit evenement op BurgGolf Haverleij Den Bosch gehouden, op 22 augustus op BurgGolf St. Nicolaasga.