Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nooit meer golfbal zoek


Ook zo'n hekel aan dat gezoek naar uw golfbal. Een verloren bal kan sinds kort verleden tijd zijn. Dat is te danken aan de Scout. Het apparaat ter grootte van een mobiele telefoon, spoort zoekgeraakte golfballen op. Hetgolfkado.nl is de eerste Internetwinkel in Nederland waar dit product te koop is.De golfbalzoeker Scout heeft een 3.2 Mega Pixel Imager, die golfballen vindt tot op een afstand van 10 meter, zelfs als maar 1% van de bal zichtbaar is.
Dit revolutionaire product maakt gebruik van de laatste imaging- en trackingtechnologie van Sarnoff Labs, dat onder andere de uitvinder is van de kleurentelevisie. Daarnaast heeft golflegende Nick Faldo meegewerkt aan de ontwikkeling van de Golfbalzoeker Scout.
Hetgolfkado.nl verkoopt de Golfbalzoeker Scout inclusief batterijen, een riemclip en de ‘Nick Faldo Recovery Shot en Instructie DVD’.
De Scout is niet goedkoop, € 199. Afhankelijk van het niveau van de speler en, of de prijs van de golfballen waar mee gespeeld wordt, kan dit bedrag echter snel terug worden verdiend.

Meer informatie op: www.hetgolfkado.nl