Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

DuinGolf Soest; Golfen in 'n héle grote bunker


Zondag 8 en maandag 9 mei wordt in de Soester Duinen Duingolf 2011 georganiseerd. Duingolf Soest is een uniek evenement waarbij de golfers eigenlijk in één grote bunker moeten spelen. Alleen de afslagmatten en kunstgreens zijn groen. Verder is het zand, zand en nog eens zand. Golfers kunnen op allerlei manieren voor dit unieke evenement inschrijven.zondag 8 en maandag 9 mei wordt in de Soester Duinen Duingolf 2011 georganiseerd. Duingolf Soest is een uniek evenement waarbij de golfers eigenlijk in één grote bunker moeten spelen. Alleen de afslagmatten en kunstgreens zijn groen. Verder is het zand, zand en nog eens zand. Golfers kunnen op allerlei manieren voor dit unieke evenement inschrijven.
Ooit wel eens in een hele grote bunker gegolfd? Vroeger te weinig in de zandbak kunnen spelen? Of, moet u hoognodig uw bunkerslagen nog eens oefenen? Duingolf Soest is dé kans om het allemaal mee te maken. Het golfevenement vindt plaats op zondag 8 en maandag 9 mei 2011 in de Soester Lange Duinen en het Openluchttheater Cabrio. De bezoekers kunnen genieten van een bizar golfspelletje in de mooie omgeving van de zandverstuivingen van de Soester Duinen. Openluchttheater Cabrio, dat aan de rand van Soester Duinen is gelegen, zal deze dagen worden omgebouwd tot een promodorp die de naam "Cabrio Village" krijgt.

Vrij toegankelijk

Naast het golfen zijn er nog allerlei andere activiteiten tijdens dit Duinevenement , zoals presentaties, gifts en goodies, muzikaal entertainment, proeverijen, bite's en bubbles, lezingen, enz. Veel van de buitengolfse-activiteiten worden in Cabrio Village gehouden. Het hele evenement is deze dagen vrij toegankelijk voor iedereen.

Programma

Het programma van het golfevenement ziet er als volgt uit:

Zondag 8 mei 2011:

09:00 uur opening Cabrio Village
09:45 uur 1ste afslag door bekende Soester/Sporter
10:00 uur start Duingolf flights. Deze wedstrijd van het golfevenement heeft een ‘Open’ uitstraling: iedereen in bezit van het GVB kan meedoen. Inschrijving kost € 55 per persoon, inclusief koffie/thee, versnapering, 2 consumptiebonnen en Sandfee.
13:00 uur Jeugd t/m 12 jaar kan in de middag meedoen met de NGF Fun Factory. Dit houdt in dat zij spelenderwijs kennis kunnen maken met het spelletje golf. Golfkennis is niet nodig. Kosten € 10 per persoon inclusief drankje en lekkers.
17:00 uur prijsuitreiking
20:00 uur komt een einde aan de eerste dag van Duingolf Soest en wordt Cabrio Village gesloten.

Maandag 9 mei 2011:

08:30 uur opening Cabrio Village
09:15 uur starten Ladies Sandwedge. Via shotgunstart starten eerst de teams van vrouwelijke golfers, Deelname aan de Sandwedge kost € 55 per persoon, inclusief koffie/thee, Lunch Sandwedge, 2 consumptiebonnen, Sandfee, prijsuitreiking.
12:00 uur In de middag zijn de businessgolfers aan de beurt voor het Duingolf Business Netwerktoernooi. Dit toernooi is speciaal in het leven geroepen voor bijzondere relaties van exposanten, netwerkers en levensgenieters. De deelnemers krijgen ruim de gelegenheid om op een ontspannen manier contacten te leggen, vruchtbare partnerships aan te gaan en ideeën te initiëren. Kosten voor business teams € 600 per team van 4 personen, inclusief lunch, diner, 20 consumptiebonnen, prijsuitreiking en 4 Sandfee's
18:00 uur prijsuitreiking
20:00 uur is Duingolf Soest afgelopen en Cabrio Village wordt gesloten.


Meer informatie is te vinden op: www.duingolfsoest.nl