logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Tunis Air

Website:

Max. kg:

15

Kosten obv retour:

gratis

Bestaande uit:

golftas

 

Een golf uitrusting bestaat uit een golftas met clubs, ballen en ťťn paar golfschoenen. Indien de golf uitrusting niet is begrepen in de bagage vrijdom gvan 20 kg eldt een speciaal tarief voor 6 kg. Indien de uitrusting wŤl in de bagage vrijdom is begrepen geldt voor de overschrijding van de bagage vrijdom het b.g. tarief voor 6 kg of het normale tarief voor overbagage, afhankelijk wat het voordeligste is voor de carrier. Voor elke overschrijding van 15 kg of meer wordt het normale tarief voor overbagage toegepast.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.