logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

China Airlines

Website:

Max. kg:

15

Kosten obv retour:

Ä 0-80

Bestaande uit:

golftas

 

Golfen apparatuur bestaat uit een golftas en ťťn paar golfschoenen.
Als boven de normale vermogen, worden in rekening gebracht 50% van de toepasselijke kosten.
Deze speciale heffing wordt beperkt tot ťťn golftas per passagier; voor elke golftas dan daarvan, wordt de normale lading van toepassing
Golfen apparatuur bestaat uit een golftas met niet meer dan 14 clubs en 12 ballen, en een paar golfschoenen, met een gewicht van niet meer dan 15 kg in totaal.
De heffing is gelijk aan het geldende tarief van 6 kg overbagage zijn wanneer de bovenstaande artikelen niet zijn opgenomen in het normale vermogen.
Wanneer de bovenstaande artikelen zijn opgenomen in de normale vrije vergoeding, elke overgewicht als gevolg van de opneming worden beoordeeld op de bovenstaande speciale heffing (6 kg) of de normale overbagage lading, indien deze lager is.
Voor elk gewicht van de golfartikelen van meer dan 15 kg, moet de normale overbagage in rekening te brengen.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.