logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

KLM

Website:

Max. kg:

23

Kosten obv retour:

Ä 30-60

Bestaande uit:

golftas

 

Golftassen
Een golfuitrusting mag uitsluitend bestaan uit een golftas met clubs, golfballen en een paar golfschoenen.

U mag een golfuitrusting meenemen in plaats van een koffer of in plaats van een vooraf gereserveerde extra koffer. U hoeft het vervoer van een golftas niet van tevoren te reserveren.

Bekijk de regels en tarieven per KLM-vlucht voor het vervoer van golftassen

Flying Blue Golf

Als u lid bent van Flying Blue Golf en alle vluchten in uw reisschema worden uitgevoerd door KLM of AIR FRANCE (inclusief HOP!), Air Europa of Air Corsica, dan mag u gratis 1 golftas (max. 23 kg/50,5 lbs) meenemen boven op de standaard bagagevrijstelling. U dient in het bezit te zijn van een Flying Blue Golf voucher.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.