logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Emirates

Website:

Max. kg:

15

Kosten obv retour:

gratis

Bestaande uit:

golftas bestaande uit een set golfclubs en 1 paar golfschoenen

 

De luchtvaartmaatschappij rekent in principe geen extra kosten voor de golftas als deze met de andere bagage onder de 30 kg blijft. Dit geldt voor Economie Class. Business en First Class hebben een nog ruimere bagagevrijdom.Sportartikelen zijn onderworpen aan de normale overbagage als het uw bagage overschrijdt. Sommige items, zoals ski-uitrusting, kan onderhevig zijn aan extra kosten. U kunt de bagage rekenmachine gebruiken om precies te zien hoeveel bagage u kunt controleren op uw vlucht kosteloos en op uw kosten voor overbagage te berekenen.
Voor meer informatie over het transport van golfclubs, kijk dan op de pagina met FAQ op de website.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.