logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Malaysian Airlines

Max. kg:

15

Kosten obv retour:

gratis

Bestaande uit:

golftas

 

Een golf uitrusting wordt geaccepteerd als deel van de bagage vrijdom van 20 kg. De golfbagage moet wel vooraf bij de boeking zijn aangemeld.

Een golf uitrusting bestaat uit een golftas, 14 golf clubs, 12 golfballen en ťťn paar golfschoenen.

Voor reizen tussen bestemmingen in Area 2 en Area 3, alsmede bestemmingen binnen Area 2 en Area 3, is het gewicht-concept van toepassing.
Eťn golf uitrusting met een maximum gewicht van 15 kg wordt gratis vervoerd. Elke volgende set wordt gratis vervoerd indien het totale gewicht van de ingecheckte bagage (exclusief de eerste golf uitrusting) binnen de bagage vrijdom van 20 kg blijft.

Voor reizen tussen bestemmingen in Area 1 en Area 2/3, alsmede bestemmingen binnen Area 1, is het stuks-concept van toepassing.
Eťn golf uitrusting zal worden belast tegen 50% van de van toepassing zijnde toeslag. Elke volgende golf uitrusting zal worden belast tegen de volle van toepassing zijnde toeslag voor een enkele stuks.

Area 1: Continent van Noord en Zuid Amerika en de aanliggende, c.q., aangrenzende eilanden:
Area 2: Europa, IJsland, Afrika en Iran;
Area 3: AziŽ, AustraliŽ en Nieuw Zeeland.


Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.