logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Onur Air (Turkije)

Max. kg:

0

Kosten obv retour:

Ä Ä 80

Bestaande uit:

Golftas

 

Veel sportartikelen, daaronder begrepen maar niet beperkt tot grote hengels, golfclubs, fietsen, surfboards, bodyboards, snowboards en skiís, zijn ongeschikt voor vervoer door luchtvaartmaatschappijen met een snelle retour. Tegen betaling van een extra toeslag van Ä40 (of het equivalent daarvan in plaatselijke valuta) per sector (vlucht) en per artikel, ongeacht het gewicht, is maatschappij bereid dergelijke artikelen mee te nemen, echter op uw eigen risico voor wat betreft verlies, schade of vertraging. Als u uw artikelen op deze voorwaarde door Komfly wilt laten vervoeren, dient u voor een passende persoonlijke verzekering voor deze artikelen te zorgen. Vanwege de ruimtebeperking aan boord raden wij u aan sportartikelen vooruit te boeken en te betalen bij uw plaatselijke reserveringscentrum omdat de artikelen anders mogelijk niet aan boord zullen worden vervoerd. Indien u bij het boeken of bij het vertrek de toeslag niet hebt voldaan, dient u de toeslag alsnog bij de retourvlucht te betalen.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.