logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

North West Airlines (USA)

Max. kg:

20

Kosten obv retour:

US$ 0-200

Bestaande uit:

Golfuitrusting (14 golfclubs, 12 golfballen en 1 paar golfschoenen)

 

Northwest Airlines accepteert ťťn stuk golfuitrusting (14 clubs, 12 ballen en 1 paar golfschoenen) per passagier als vervanging van ťťn stuk toegestane bagage die valt binnen de bagage vrijdom.
Reizen Trans-Atlantic / Trans-Pacific Travel:
Indien binn de bagage vrijdom geen kosten. Indien de golftas binnen de bagage vrijdom valt maar een gewicht heeft tussen de 23 en 32 kg geldt het standaard tarief van US$ 50 per enekele reis. Indien de golftas als extra bagagge mee wordt gevoerd geldt een tarief van US$ 75 per enkele reis.
Voor reizen geheel binnen/tussen de US/Canada/Mexcio en het Caribische gebied geldt voor de 1e en 2e golftas het van toepassing zijnde tarief indien de tassen binnen de normale gewicht en afmeting normen blijven. Indien de golftas het 3e stuk bagage is is een tarief van US$ 100 per enkele reis van toepassing. Indien de golftas buiten de afmetingen norma valt geldt een standaard tarief van US$ 100 per enkele reis. Indien deze golftas tussen de 23 en 32 kg weegt geldt een standaard tarief van US$ 50 per enkele reis.

Golfuitrusting wordt uitsluitend als ingecheckte bagage geaccepteerd. Northwest accepteert geen golfuitrustingen zonder tas. Een hardschalige koffer wordt aanbevolen. Aan reizigers met meer dan ťťn golftas wordt het normale tarief voor overbagage in rekening gebracht. Dat kan oplopen tot $ 80 per tas per enkele reis.
Golftassen mogen niet zwaarder zijn dan het standaardgewicht.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.