logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Iberia (Spanje)

Website:

Max. kg:

15

Kosten obv retour:

Ä 120 (0-100)

Bestaande uit:

golfuitrusting met 1 paar schoenen, een set golfclubs

 

Golf apparatuur
14 sticks, 12 ballen en een paar schoenen, die gratis in het ruim kan worden uitgevoerd als ze niet hoger zijn dan het totale toegestane aantal gratis ingecheckte bagage items.
Verbergen
Voorwaarden van aanvaarding op de vlucht
Golfclubs moet goed vastgemaakt in hun zak, zodat ze niet de moeite of verwonden van andere passagiers tijdens het instappen, vervoer en uitstappen.
Gratis vervoer voorwaarden
Golfuitrusting wordt beschouwd als een item dat kan worden uitgevoerd binnen bagage van de passagier. Als u andere items toe te voegen, het overschrijden van de toegestane aantal gratis items, zal het beschouwd overbagage.
In overeenstemming met de Braziliaanse Civil Aviation Authority ANAC regelgeving, voor (retour) vlucht uit BraziliŽ als golfuitrusting maakt deel uit van de vergoeding van de passagier, zal het niet worden onderworpen aan een toeslag. Indien de passagier duurt 2 stuks bagage plus 1 stuk van golfuitrusting, zal een toeslag van USD 60 in rekening gebracht. Indien de passagier duurt 2 stuks bagage plus 2 stuks van golfuitrusting, zal een bedrag van USD 60 in rekening gebracht voor het eerste stuk van golfuitrusting en USD 120 voor de tweede.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.