logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Finnair

Website:

Max. kg:

20

Kosten obv retour:

Ä 0-80

Bestaande uit:

golftas

 

Een golfuitrusting bestaat uit een paar golfschoenen samen met een set clubs en een golftas. Op normale lijnvluchten kan de golfuitrusting gratis worden meegenomen, als onderdeel van de bagagevrijstelling zoals vermeld op het ticket. Wordt de bagagevrijstelling overschreden, dan wordt voor de golfuitrusting een speciaal tarief voor overbagage in rekening gebracht. Dit geldt uitsluitend voor ťťn golftas per passagier.
Voor golftassen worden de volgende tarieven voor overbagage gehanteerd:
Op Finnair lijnvluchten binnen Europa tussen Estland, St. Petersburg, Stockholm en Finland, met een Finnair vluchtnummer op het ticket (AY), bedragen de kosten voor het transport van een golftas, als deze buiten de bagagevrijstelling valt, Ä 20 per enkele reis en Ä 40 per enkele reis als het een vlucht betreft tussen andere Europese bestemmingen en Finland. De golftas mag niet zwaarder zijn dan 15 kg/33lb.
Op Finnair lijnvluchten tussen Europa en het Verre Oosten, uitgevoerd door Finnair en met een Finnair vluchtnummer op het ticket (AY), bedragen de kosten voor het transport van een golftas, als deze buiten de bagagevrijstelling valt, Ä 70 per enkele reis. De golftas mag niet zwaarder zijn dan 15 kg/33lb.
Op vluchten waar het stuksconcept geldt, wordt 50% van de normale kosten (US$ 90-110) voor overgewicht in rekening gebracht als de bagage vrijdom wordt overschreden.
Op binnenlandse vluchten wordt het normale tarief voor overgewicht in rekening gebracht.
Op chartervluchten wordt Ä 50 voor een retour in rekening gebracht.
Finnair Plus Platinum en Gold deelnemers kunnen gratis ťťn golfuitrusting meenemen.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.