logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

RyanAir

Website:

Max. kg:

15

Kosten obv retour:

Ä 100-120

Bestaande uit:

golf uitrusting

 

Voor het meenemen van een golftas wordt een extra vergoeding gevraagd van Ä 50 per tas per enkele reis als deze via www.ryanair.com wordt aangemeld of Ä 60 als de tas op de luchthaven wordt aangemeld. Vanwege de ruimtebeperking aan boord raden wij u aan sportartikelen vooruit te boeken en bij de boeking te betalen via www.ryanair.com of via uw plaatselijke reserveringscentrum, omdat de instrumenten anders mogelijk niet aan boord zullen worden vervoerd. Indien u bij het boeken of bij het vertrek de toeslag niet hebt voldaan, dient u de toeslag alsnog bij de retourvlucht te betalen.
Overigens moet voor andere incheckbagage (koffers) ook extra betaald worden.Alleen 10 kg handbagage is vrij.

Voor uitgebreide informatie om zo voordelig mogelijk te boeken bij Ryanair adviseren wij u naar ryanairtips.nl te gaan.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.