logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Gelderland  >  Tiel  >  Golfcentrum De Batouwe

Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.5
Lees de beoordelingen over Golfcentrum De BatouweGeef ook een beoordeling van Golfcentrum De Batouwe

Touroperators en aanbiedingen voor Golfcentrum De Batouwe

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfcentrum De Batouwe

Baan

36 Holes / 71 Par

Type baan

Landschapsbaan

Greenfee (prijsopgave 2014)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

55

64

Lengte

cr

sr

Heren

5499 meter

6014 yard

70,2

122

Dames

4735 meter

5178 yard

70,6

122

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Golfcentrum De Batouwe

Oost Kanaalweg 1

4011 LA  Tiel

Tel: +31 344 631031

Tel reserveren: ja

Fax: 31 344 613096

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 3 sterren

Oefengreen en de greens in de baan zijn een grote gatenkaas.

Voor deze prijs verwacht je een goed onderhouden baan, in dezelfde periodein augustus en september en dasr waren de banen en greens in uitstekende staat, dus kan niet aan droogte liggen o.i.d. Op de drivingrange is te weinig plaats en hele oude matten die aan vervanging toe zijn. Jammer, als de baan en greens goed onderhouden zouden zijn zouden we zeker terugkomen. Nu rijdenweliever door naar Het Rijk van Nijmegen bijvoorbeeld, altijd perfecte condities en gunstiger in prijs.

Airbase | 12-09-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Vanuit onze vriendenclub hebben we 2 dagen mogen vertoeven op de banen van De Batouwe en vanaf de boeking tot prijsuitreiking hebben wij genoten van de gastvrijheid en klantgerichtheid. Op dag 1 werden wij vlak voor de starttijd verrast door een onweersbui, en binnen 5 min kwam er al iemand van de vereniging ons vertellen dat wij ons geen zorgen hoefde te maken en na de bui konden starten.

Verder zeer mooie en uitdagende holes op alle 3 de lussen, waarvan een opmerking dat de greens op de Kersengaard aan onderhoud toe waren deels door uitdroging van de niet gerepareerde pichmarks.

Verder was de kwaliteit en klantgerichtheid ook terug te vinden binnen de horeca, waarbij de bediening en de kwaliteit van het eten uitstekend waren, maar ook de kleine maar zeer gewaardeerde attenties bij de borrel in de vorm van schaaltjes met verschillend kaassoorten van het huis.

cartonfrans978 | 10-09-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Voor de tweede keer dit jaar de baan bezocht. Helaas dit keer een minder leuke golfervaring dan in begin mei. Reden was de toestand van de grens. Deze waren geprikt en met zand besprooid. Had dit graag bij de telefonische reservering vernomen zodat ik de keuze had gehad om wel of niet te komen. Een andere optie zou zijn om dit te melden bij de receptie en dan een reductie op de greenfee aan te bieden of een aantal consumptiebonnen voor het restaurant. Een benaderingswijze die ik eerder bij 3 verschillende golfbanen heb meegemaakt.
Verder zijn de matten op de driving range nu wel aan vervanging toe. Positief blijft de lay-out/afwisseling van de holes en de vriendelijkheid van het personeel bij de receptie en in het restaurant.

mjan39 | 04-09-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Na 2 maanden wederom gespeeld, nu appel kersen. Appel reeds beschreven, kersen is een parklus, niet te lang, een technisch parcour. De layout is gevarieerd. Het onderhoud is weer prima. Greens zijn niet makkelijk met veel ondulatie. De prijs kwaliteit is prima. Prima dag gehad.

jennetermeer | 24-08-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan. Mooi breed, jammer dat de greens her en der beschadigd waren.

AnnemiekeK | 20-08-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Leuke en geonduleerde baan met gevarieerde holes. Fairway onderhoud kan wel beter. Greens zijn uitdagend. Het geheel maakt een wat slordige indruk. Maar de moeite waard. Horeca vriendelijk en gastvrij, maar het eten was niet top.

TroubadourRob | 09-08-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Voldoende parkeergelegenheid en een zeer vriendelijke ontvangst. Als green fee speler gratis muntjes voor de driving range en een zakje met tees en een pitch vork. Hoe leuk is dat! en een marshall die een aantal spelers aansprak op de kleding, geen T-shirt! (ik hou er van)
Appelgaard is een par 71 lus, met 1x een par 5, best wel wat water in het spel. een mooie dog-leg op hole 5, en met een goede afslag is de green in 2 te halen, wel over het water!
ook de perengaard is een leuke lus (par 72) met best lastige holes. Hole 9 is een blinde slag naar de green, en als het terras vol zit een hele uitdaging.
een aantal toiletten stategisch over de baan en dat zie je niet bij veel banen.

de par 4 holes zijn gemiddeld zo n 20 meter korter dan andere banen, dus voor hoge handicaps kan dat schelen.
Van te voren gereserveerd voor lunch tussen de 2 lussen en dat was geen enkel probleem. prima vriendelijke bediening en een goede lunch kaart met smakelijke gerechten.
Al met al een prima baan om te spelen.

richard.kunst | 03-08-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Voor het eerst sinds jaren weer eens op de Batouwe in een driebal gespeeld op een mooie zonnige middag. De driving range is ok, echter de afslagmatten zijn zeer matig van kwaliteit maar de putting green daarentegen is weer prima! De baan zelf lag er prima bij, mooie afwisselende holes met soms wat water in het spel maar vooral opletten voor de vele goed geplaatste bunkers. De fairways en greens lagen er prima bij en ondanks dat we een goed tempo hanteerden (minder dan 2 uur voor 9 holes) liep er achter ons een groep clubleden die herhaaldelijk de bal vlak achter ons lieten landen (niet echt vriendelijk richting greenfee spelers…..)
Na afloop hebben we nog een drankje genomen buiten op het terras, maar gezien de trage bediening is het bij dat ene drankje gebleven. In samenvatting lekker gespeeld, maar nog volop ruimte voor verbetering hier mogelijk.

Hakort | 29-07-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Vanwege de Corona pandemie was het lang geleden dat we met ons clubje op een andere baan konden spelen.

We hadden voor de Batouwe gekozen vanwege “de club van 27 “ afspraak ten aanzien van de greenfee.

De baan speelde heerlijk, het had best geregend in de periode waardoor we bang waren (ervaringen uit het verleden?) vooraf maar geen geen probleem met op de fairways of green.
Het gras op de fairways was behoorlijk lang en de grens waren nogal traag.

De kwaliteit en bediening in het restaurant was prima, de dagschotel is wel aardig aan de prijs.

Kortom er leuke dag met prima afsluiting op hole 19.

t.sloof | 26-07-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Voor het eerst gespeeld op De Batouwe. En dan ook meteen maar 27 holes, alle drie de lussen.
De Batouwe ligt best een beetje afgelegen, maar het was de moeite van de reis zeker waard. Parkeren is geen enkel probleem; heb eigenlijk nog nooit een golfbaan gezien met een parkeergarage.
Ontvangst heel hartelijk, kopje koffie in het restaurant en op naar de driving range. Deze leek redelijk kort, maar dat viel toch best mee. Even op de putting green de snelheid getest.
Begonnen op de Kersengaard lus, gevolgd door de Perengaard en tot slot de Appelgaard. Op iedere lus fruitbomen, waar je gewoon van mag plukken. Helaas was het fruit nog niet rijp.
Onderhoud van de baan was goed. Fairways waren bij de afvoerputten behoorlijk nat door de enorme regenval van de dag(en) ervoor. Maar, die plaatsen waren eenvoudig te ontwijken door gebruik te maken van de regel die daarvoor gelden.
Greens waren overigens echt goed en hadden weinig te leiden gehad onder de regen. Bunkers daarentegen waren behoorlijk beschadigd door de regen en in veel bunkers stond nog water.
Na de ronde gegeten in het restaurant. Eenvoudige kaart, maar kwalitatief goed. En voor een zeer schappelijke prijs.
Al met al een heel fijne golfdag gehad op de Batouwe, warvoor we graag nog eens terug komen.

gwouden | 16-07-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Geef ook een beoordeling van Golfcentrum De Batouwe

Schrijf een beoordeling voor Golfcentrum De Batouwe