logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Canada  >  Alberta  >  Alberta  >  Banff  >  Banff Springs Golf Course

Banff Springs Golf Course

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen: 8.5
Lees de beoordelingen over Banff Springs Golf CourseGeef ook een beoordeling van Banff Springs Golf Course

Baan gegevens Banff Springs Golf Course

Baan

27 Holes

Lengte

cr

sr

Lengte

6477 meter

7083 yard

Adresgegevens Banff Springs Golf Course

Banff

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Banff Springs Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Wij stonden met onze RV op de heuvel die grenst aan de vallei waarin deze golfbaan ligt. Omdat Banff Springs zo dichtbij was, besloot ik hier te spelen en niet op Kananaskis, dat 45 minuten verderop ligt. Alle staff (en dat zijn er nog al wat) zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten zijn top en de uitzichten met bergen overal om je heen geweldig. Ondanks het feit dat de baan pas sinds 10 mei dit jaar open is, lag deze er al behoorlijk goed bij. Op de fairways veel gele spots maar de greens rolden uitstekend. Na afloop werd een warm doekje voor je gezicht en koud water als verkoeling aangeboden en dat maakte de ervaring compleet. Kost wat, heb je ook wat!

DijkenVH | 23-05-2019 | review: Banff Springs Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Wat een plaatje deze baan. De ligging aan de rivier de Bow en omgeven door ruwe hoge bergen maakt het voor een golfer uit de polder een aardige indruk. Op deze baan zijn jarenlang top wedstrijden gespeeld, foto’s in het clubhuis geven daar een goed beeld van. Ontvangst prima, tas wordt uit de auto geladen, klaar gezet op de buggy door jongemannen in het zwart met ofbroek en kniekousen, leuk! Het clubhuis straalt een ouderwetse grandeur uit maar is eigenlijk te groot om gezellig genoemd te worden. Indrukwekkende open haard. Goede shop, werden daar prima geholpen. De oefenfaciliteiten zijn goed, range is zo gesitueerd dat je richting Tunnel mountain slaat! Veel chip/put mogelijkheden. Baan zelf voor mij een van de mooiere die ik heb gespeeld. Tee keuzes te over, speelde van de witte, mijn zoons van de zwarte. Mooie holes, veel bunkers (150 totaal) en goed gepositioneerd. Holes naast de rivier, wij hadden veel wind, die zeer uitdagend zijn. Verder mooie par 3 holes. Lange par 5en. We werden verrast door overstekende coyotes! Elks die door de rivier kwamen grazen op de baan. Voor de golfende natuurliefhebber een kers op de taart.

bartjeslokop | 09-09-2018 | review: Banff Springs Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Zeer goed onderhouden baan. Prachtige omgeving met zicht op de bergen. Speltechnisch tot aan de greens niet echt uitdagend. Rondom de greens echt uitdagend. Bijna alle greens beschermd door vele bunkers.
Echt een lust om op deze baan te spelen.

klokkie | 13-06-2018 | review: Banff Springs Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Plaatje. Zoals bijna alle golfbanen in Canada overweldigend mooi. Je kijkt je ogen uit naar de natuur. Overstekende elks. Waarom niet. Misschien een bruine beer in de bosjes. Alles kan en maakt het spannend.

Gert.boerhof | 16-07-2011 | review: Banff Springs Golf Course

Geef ook een beoordeling van Banff Springs Golf Course

Schrijf een beoordeling voor Banff Springs Golf Course