logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Frankrijk  >  Bretagne  >  Ploemeur (Côtes d'Armor)  >  Ploemeur Ocean Golf

De Ploemeur Ocean Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 5 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over De Ploemeur Ocean GolfGeef ook een beoordeling van De Ploemeur Ocean Golf
kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Ploemeur Ocean Golf

Beoordeling met 4 sterren

Deze baan een eerlijke beoordeling geven, is vandaag eigenlijk onmogelijk. Het ongenode bezoek van everzwijnen heeft de baan op verschillende holes namelijk ernstig aangetast (gelukkig enkel de fairways en niet de overigens prachtige greens) waardoor holes 16 en 17 zelfs moesten ingekort tot een par 3. Zonde gewoon, ook al al werd het parcours naar we zagen intussen afgezoomd met schrikdraad en zijn de eerste stappen gezet om de fairways opnieuw te herstellen. Want vergis u niet: Ploemeur is een zeer mooie linksbaan, met de eerste 9 zowat in de duinen en diverse holes waar blinde shots je uitdagen. We speelden de baan bij windkracht 4 tot 5 en dan weet je meteen waarom een linksbaan erg... link kan zijn. Hopelijk krijgen ze baan in Ploemeur snel weer in zijn oorspronkelijke staat want dit is echt een pareltje! En voor wie de uitdaging aangaat: hole 1 is meteen ook stroke 1. Men weze verwittigd...

marmaberli | 27-07-2021 | review: Ploemeur Ocean Golf

Beoordeling met 5 sterren

Een prachtige baan! We hebben hier 9 holes gespeeld. De baan is heel goed onderhouden en ik heb nooit eerder zo’n mooie en snelle greens gezien! De holes 2 t/m 5 liggen aan de oceaankant. Geweldig om te spelen met het ruisen van de zee op de achtergrond. Wat beter kan is de bewegwijzering naar de volgende tee: soms is het even zoeken.

uilenjong | 26-06-2020 | review: Ploemeur Ocean Golf

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen baan direct aan de kust met super snelle greens en ondanks de droogte fijn om te spelen.
Heerlijke lunch van een kok uit Australië!
Vooral doen!

michelbrutale | 22-09-2019 | review: Ploemeur Ocean Golf

Beoordeling met 4 sterren

Deze baan ligt direct langs de Atlantische Oceaan. Het uitzicht op de holes 2-6 is werkelijk majestueus. het was nu warm en erg droog, maar het kan hier vast ook spoken. Flights om de 6 minuten vind ik wel heel dicht op elkaar en ze hadden wel even mogen zeggen dat je een losse speler mee kon krijgen als tweetal. Gelukkig was dit een hele sympathieke, dus pas de problème.

berendbrouwer56 | 23-07-2019 | review: Ploemeur Ocean Golf

Beoordeling met 3 sterren

Naast de golfbaan ligt een fabriek die heel veel lawaai maakt; de baan ligt verder mooi maar die herrie is op veel holes luid te horen.

fifi | 09-07-2019 | review: Ploemeur Ocean Golf

Geef ook een beoordeling van De Ploemeur Ocean Golf

Schrijf een beoordeling voor Golf Bluegreen Ploemeur Océan