logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Frankrijk  >  Bretagne  >  Benodet  >  Golf de l'Odet

Golf de l'Odet

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 2 beoordelingen: 7.9
Lees de beoordelingen over Golf de l'OdetGeef ook een beoordeling van Golf de l'Odet
kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf de l'Odet

Beoordeling met 4 sterren

De afgelopen twee weken net als vorig jaar opnieuw twee keer l’Odet gespeeld en het blijft telkens een blij weerzien met deze ondergewaardeerde baan. Veel afwisseling (doglegs, door hoge bomen bewaakte greens, waterpartijen die ertoe doen, technische holes, holes waar afstand halen telt,...) en een baanonderhoud waar momenteel niks op aan te merken valt, maken van deze baan een must play wanneer je in de buurt van Benodet vertoeft. Doen gewoon, je zult er een leuke golfdag aan overhouden. O ja, en onze flight-genoten (leden van de club) waren telkens uitermate leuk gezelschap.

marmaberli | 29-07-2021 | review: Golf de l'Odet

Beoordeling met 4 sterren

Sommige teeboxen op geel waren aan herstelling toe (ze waren daar al mee aan de slag, zo bleek) maar zowel de fairways als greens waren zonder uitzondering van goeie kwaliteit. Vooral in de tweede 9 vind je enkele uitdagende holes waar water vervelend ligt te wezen naast de green. Ook de bunkers doen hun werk en afstand halen is vaak de boodschap vanaf de tee. O ja, en in tegenstelling tot heel wat Franse clubs was hier laat in de namiddag nog een snack te krijgen. Ontvangst in de shop en in het clubhuis was hartelijk en ook de kleedkamers waren ok. Kortom, een must play wanneer in de buurt.

marmaberli | 19-07-2020 | review: Golf de l'Odet

Geef ook een beoordeling van Golf de l'Odet

Schrijf een beoordeling voor Golf Bluegreen l’Odet