logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Limburg  >  Afferden  >  Bleijenbeek

Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8
Lees de beoordelingen over BleijenbeekGeef ook een beoordeling van Bleijenbeek

Touroperators en aanbiedingen voor Bleijenbeek

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Bleijenbeek

Baan

18 Holes / 73 Par

Type baan

Bosbaan

Greenfee (prijsopgave 2014)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

50,50

58,00

Lengte

cr

sr

Heren

6048 meter

6614 yard

Dames

5127 meter

5607 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Bleijenbeek

Bleijenbeek 14

5851 EE  Afferden

Tel: 0485-530084

Fax: 0485-531015

info@bleijenbeek.nl

Website

Naast de Championship course beschikt Bleijenbeek ook over een negen holes Pitch- en Puttbaan en over een negen holes (par 58) baan.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

We speelden Bleijenbeek vlak na twee dagen ernstige regenval, dus de baan was helaas wat nat. Niet de normale terreinomstandigheden. Maar wat is het een mooie baan! En zo afwisselend: bospartijen, waterpartijen, schitterende omgeving, doglegs en zelfs een dubbele dogleg. Er zijn een paar moeilijke holes met veel water in het spel. De rough stond ook wat hoog. Neem voldoende ballen mee! De afstanden tussen de holes zijn soms wat lang. De ruïne na hole 10 is een fotogeniek bouwwerk. Geweldig terras in de zon met een fantastisch uitzicht over hole 10 en de green van 18. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan het Golfmuseum, ingang bij de receptie, leuk om doorheen te scharrelen. Heerlijke keuken en uiterst vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader en de reis dubbel en dwars waard!

madelon5 | 05-07-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Wij hebben heerlijk gegolfd op deze mooie baan. En daarna voortreffelijk gegeten top kok. Vind het alleen jammer dat je als golfer met een geboekt arrangement net zo veel moet betalen als de rest van de mensen met een camper. Korting of gratis is misschien wel zo eerlijk.

hkoerts | 14-06-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

De baan ligt in een prachtige en rustige omgeving. Geen of nauwelijks last van omgevingsgeluiden. De eerste 9 holes zijn een plaatje. Vooral het middenstuk met de waterpartijen is erg fraai. En vanaf de witte tee erg uitdagend. De tweede negen zijn op hole 17 en 18 na meer van hetzelde. Het is zaak om op deze baan recht te blijven. Het hoge gras kost je zomaar een handvol slagen extra. En dan moet je je bal. nog vinden. Al met al een heel leuke baan om te spelen. Helaas was de vriendelijkheid na afloop bij 1 van dames in het clubhuis ver te zoeken.

pedrovandekerkhof | 13-06-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan met veel uitdagende holes. Omgeving en natuur is prachtig. Fairways erg goed. Greens niet heel erg. Veel kale plekken en ze liepen niet. Ze zijn wel mooi geonduleerd. Al met al een fijne mooie baan waar ik graag 5 kwartier voor rijdt.

leon.vanbokkel | 06-06-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Het was mij eerste bezoek aan landgoed Bleijenbeek en zeker niet de laatste. Samen met mijn dochter de par 3/4 gedaan. Leuke uitdagende baan.

kramerjob | 23-05-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Wat een verrassende locatie en golfbaan! Hier komen we zeker een keer terug.
Een fraaie, maar lastige baan, met moeilijke water holes. Uitdaging koste ballen.

TonEggenkamp | 16-05-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Erg uitdagende baan, totaal anders dan de gemiddelde golfbaan, combinatie van grote waterpartijen, bulten/heuvels, blinde slagen, lengte, ruimte. Wel flinke stukken lopen tussendoor.
De greens vond ik erg wisselend wat snelheid betreft, aanvankelijk erg hard en dus snel, later in de baan veel trager.

prlugten | 14-05-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Hoewel erg druk op de baan en hoewel de ontvangst matig was (er zat iemand die van niets wist, we hadden gereserveerd), en hoewel we slecht speelden, hebben we toch genoten van hole 1-9. Veel waterpartijen. Als echte hindernis ook. Uitdagend om overheen te slaan. Fijne middag gehad in voor ons nieuwe omgeving.

DJoncourse | 14-05-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

We hadden prachtig weer en hebben fijn gespeeld. De fairways zijn niet top, greens daarentegen in prima conditie. Veel water wat een leuke uitdaging is. Naderhand nog lekker hapje kunnen eten op het terras. De prijs van de greenfee (€77,00 weekendtarief prime time) vonden wij echt te hoog.

s linden51 | 13-05-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Ruim aangelegde baan. Prima onderhouden.

Pipi | 13-05-2021 | review: Bleijenbeek

Geef ook een beoordeling van Bleijenbeek

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Landgoed Bleijenbeek