logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Oosterhout  >  Landgoed Bergvliet

Golfclub Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.6
Lees de beoordelingen over Golfclub Landgoed BergvlietGeef ook een beoordeling van Golfclub Landgoed Bergvliet

Baan gegevens Landgoed Bergvliet

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Bosbaan

Greenfee (prijsopgave 2017)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 53,50

€ 56,50

Lengte

cr

sr

Heren

5633 meter

6160 yard

Dames

4763 meter

5209 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Winterseizoen greenfees liggen op €32,50 resp €35.

Adresgegevens Golfclub Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2

4904 SW  Oosterhout

Tel: +31 (0)76-5795666

Tel reserveren: ja

Fax: +31 (0)76-5795669

E-mail

www.landgoedbergvliet.nl

Verscholen in het weelderige Brabantse groen tussen Breda, Oosterhout, Teteringen en Terheijden, en slechts op een steenworp afstand van de A59 richting de Randstad en Zevenbergen, vindt u de prachtige accommodatie van Golfbaan Landgoed Bergvliet. Deze Oosterhoutse golfbaan, een jonge, energieke baan, staat vooral bekend om haar goede sfeer en het persoonlijke contact. En Bergvliet heeft uiteraard alles in huis heeft wat u van een modern golfpark mag verwachten. Zoals een 18 holes championship course, een 9 holes par 3 baan, uitgebreide oefenfaciliteiten, een golfshop en een professionele golfschool. Maar ook alle gelegenheid om na(ast) het golfen heerlijk te genieten in ons gezellige grand café of van onze uitstekende keuken.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Altijd een feestje om hier te mogen spelen. Helaas denken veel mensen er zo over want het word steeds moeilijker om een starttijd te krijgen.

wimbloemink | 17-07-2021 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Bij aankomst werden we zeer gastvrij ontvangen. Drivingrange en clubhuis liggen er perfect bij. De baan lag er prima bij, is overzichtelijk, makkelijk te bespelen en was voorzien van erg brede fairway’s.
Aan de snelheid van de greens konden we niet wennen, deze waren zeer traag. Het gras op de greens was echt te lang. Wat ons ook stoorde was de aanwezige hondenkennel welke naast de baan ligt, het blaffen van de honden hebben we zeker op 7 holes gehoord, ook onze flight voor ons, die we troffen bij het gezellige barretje op hole 13, maakte hier een opmerking over.

Gerhouben10 | 16-07-2021 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 5 sterren

Een prachtige golfbaan met de meest mooie omgeving. Een feest om er te spelen. Ik doe het op Bergvliet dan ook al 15 jaar.

frans6 | 12-07-2021 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

We zijn een tijd niet geweest en we kunnen concluderen dat het onderhoud en kwaliteit van de baan sterk is verbeterd. Het ziet er prachtig uit. Een uitdagende baan.

Groot minpunt was dat we telefonisch voor 2 personen hebben gereserveerd en bevestigd gekregen in een 2 flight. Toch werden we in een 4 bal geplaatst tot wederzijds groot ongenoegen want ook die mensen hadden samen gereserveerd. De Marshall reageerde daar behoorlijk bot op, terwijl wij te gast zijn en t blijkbaar intern onmogelijk zou zijn een 2 flight te reserveren.

De baan zat zo vol, dus commercie voorop waardoor wij tot grote ergernis bij elke hole moesten wachten, waardoor we 4 uur en 40 min onderweg waren en hole 19 moesten overslaan.
Dit maakt dat wij de prijs kwaliteit echt veel en veel te duur vonden en niet meer terugkeren.

hannekehylkema | 12-07-2021 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Was al weer een tijd geleden dat we er geweest zijn. Er is in de afgelopen periode weer veel werk verricht. De baan ligt er fantastisch bij, Jammer dat de laatste hole een par 3 naar het clubhuis zoveel pitchmarks heeft. Hoog aanspelen is prima maar dan wel je pitchmark repareren. Clubhuis is mooi aangepast met open keuken en de receptie heeft ook een metamorfose gehad. Lunch was prima en bediening vlot. Komen snel weer voor een nieuwe ronde.

TonvanOostrom | 10-07-2021 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan ligt er goed bij. Brede fairways, waardoor je minder snel in de rough lig.
Het is jammer dat medegolfers hun pitchmarks niet repareren. Meer toezicht op de baan van de marshall zou beter zijn. De green van hole 18 vind ik er slecht bij liggen.

Franky076 | 10-07-2021 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Aan de doorstroming op de baan zou meer aandacht besteedt moeten worden. Vooral bij starttijden na 10:00 uur. Looptijden van 41/2 tot 5 uur bevorderen het spelplezier niet. Een marchall zou hier veel kunnen betekenen en/of aandacht voor maximale flighthcp. Een jaarspeelkaart heeft geen zin omdat boekingen tussen 9:00 en 15:30 haast niet te maken zijn voor een niet clublid o. a door de vele geblokkeerde tijden en zeer vroegtijdige boekingen. Baan uitbreiding met een extra lus zou gewenst zijn of minder tijden afblokken.
Verder ligt de baan er prachtig en verzorgt bij in een mooie natuur.
Een oproep aan alle baangebruikers om andermans werk te respecteren en bunkers te harken, plagen terug te leggen en inslagen op de greens aub te repareren is wel op zijn plaats.

bert.verbaten | 09-07-2021 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Zeeg gastvrij en alle medewerkers zijn erg vriendelijk.

gordijhc | 09-07-2021 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 5 sterren

Het laatste jaar is het park behoorlijk vernieuwd. Nieuwe afspuitplaatsen gerealiseerd. 3 stuks. Ook een nieuw onderkomen voor de golfkarretjes. ook nieuwe aanplant van groen. En de bestrating is helemaal aangepast. en nog veel meer. Maar het belangrijkste is hoe de baan erbij ligt. Om te zoenen. Een genot om op te spelen. Daar kunnen andere golfparken een voorbeeld aannemen. En het personeel is ontzettend vriendelijk en altijd in voor een praatje. Met andere woorden een topper.

eurbanus | 08-07-2021 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 5 sterren

Goede kwaliteit golfbaan, gezellig restaurant. Behulpzame marshalls. kortom zeer fijne baan om een rondje te golfen.

j-ark1 | 08-07-2021 | review: Landgoed Bergvliet

Geef ook een beoordeling van Golfclub Landgoed Bergvliet

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Landgoed Bergvliet