logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Liemeer  >  Liemeer Golf en Countryclub

Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8
Lees de beoordelingen over Liemeer Golf en CountryclubGeef ook een beoordeling van Liemeer Golf en Countryclub

Touroperators en aanbiedingen voor Liemeer Golf en Countryclub

3D Golfvakanties

Baan gegevens Liemeer Golf en Countryclub

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Polder

Lengte

cr

sr

Heren

6100 meter

6671 yard

Dames

5460 meter

5971 yard

GVB

nee

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Bij de golfbaan behoort ook een 9 holes practicecourse

Adresgegevens Liemeer Golf en Countryclub

Hogendijk 5

Liemeer

Website

Golfbaan zal naar verwachting in september 2007 openen

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 5 sterren

Gelukkig de winter is voorbij en kunnen we weer golfen op Liemeer. De golfbanen liggen er prachtig bij. Greenkeepers en vrijwilligers hebben een enorme bijdrage geleverd om de wedstrijdbaan in top conditie te brengen, jammer dat Corona ons in de kaart speelt. Er mogen alleen 2 ballen de baan in, restaurant (met al dat lekkers) is dicht. Alleen koffie to go is verkrijgbaar, en natuurlijk de glimlach van de bediening. Het zou goed zijn voor golfers en uitbaters dat er enige versoepelingen komen, maar het blijft afwachten en opletten. Hou vol zou ik zeggen er is licht aan het eind van deze tunnel! en dan gaan de golfbanen volledig open.

cjvdnoort | 26-02-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Na de sneeuw was ik verrast over de goede staat van de golfbaan. De fairways en greens sneller dan ik dacht. Bal rolt ver door. Er is recent veel gesnoeid, waardoor je veel overzicht hebt. Maakt de golfbaan iets gemakkelijker dan normaal.

Marga15 | 24-02-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Woensdag 24.02.2021 gelukkig weer eens 18 holes mogen spelen iets vertraagde starttijd maar al met al een goede 18 holes kunnen spelen en net voor donker binnen.
Na de winterperiode lag de baan er nog redelijk bij en uit vorige jaren weet ik dat alles weer snel goed zal komen en hopende dat we weer snel na de 18 holes een hapje en een drankje kunnen doen.

bpaard | 24-02-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 5 sterren

we zitten u alweer in 2021, Wat fijn dat Liemeer er alles aan doet om de golfbaan in topconditie te houden ondanks de erbarmelijke weersomstandigheden en vooral niet vergeten de Corona pandemie.
Met man en macht zijn vrijwilligers bezig om de plantvakken op de golfbaan uit te dunnen, meubilair op te frissen, de Heeren van Liemeer (uitbater van het mooie restaurant) renoveerde de hele bovenverdieping en zorgt voor afhaal menu's nu het restaurant niet open kan "Corona maatregelen", ook is er mogelijkheid voor een koffie to go met een broodje/koek indien gewenst. Maar golfers van Nederland waar laatje het afval! niet op de golfbaan! gooi het in de prullenbakken vóórdat je de golfbaan op wandelt. Op de golfbanen van Liemeer vind je géén vuilnisbakken, wel drop-off points rondom het clubhuis en de drivingrange. Greenkeepers doen er alles aan om ook in de winter de golfbaan in top conditie en op hoog niveau te houden, wij plukken daar de vruchten van. Ja eindelijk kunnen we het zeggen Liemeer wordt een echte top golfbaan waar je in alle rust een heerlijk dagje kunt komen golfen. Kijk vooral rond en geniet van de natuur om je heen.

cjvdnoort | 22-01-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Ik speel regelmatig op Liemeer en meestal is dat een groot genoegen met het mooie clubhuis, de goede golfbaan en de prima voorzieningen. En ook de gastvrijheid is prima in orde. Dit keer schortte het echter aan kwaliteit in de baan; de golfbaan was extreem nat (ben ik niet gewend) op de fairways en op de paden. Het was een bagger boel en dat kan/moet veel beter kunnen. Daarnaast waren de teeboxen ook erg kaal/modderig en ongelijk en de greens wat hobbelig en traag. Kortom, dit ben ik niet van Liemeer gewend en ik neem aan dat dit tijdelijke probleem weer opgelost wordt. Want normaal is het een heerlijke golfbaan en club om te spelen. Maar nu even niet, helaas.

willemw | 22-01-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks het natte weer is deze goed gedraineerde baan nog steeds goed te spelen met snelle greens.

berghj | 13-01-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Op het laatste moment nog even 9 holes geboekt en een heerlijk rondje gelopen. er werd gestart op hole 1 maar ik kon nog op 10 weg dus de baan bijna voor mij alleen heerlijk.
en bijzonder hoe de golfbaan nog is na alle regen van de afgelopen periode.

cornelisBaas | 24-12-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Goed onderhouden, aandacht voor dreinage, wat belangrijk is in polder en natte tijden. Snelle greens. Jammer dat trolleys met winterbanden niet toegestaan is. In een vochtige golfbaan met tas lopen is extra zwaar.

Marga15 | 24-12-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Was een leuke golfdag en leuke uitdagingen tussendoor.

maaikebaker | 08-12-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijke ontvangst door caddymaster en marshal. Lekkere coffee to go. Baan is pittig maar goed speelbaar oa door een aantal kortere par 4. Mooie doglegs en schitterende vergezichten in het mooie groene hart.

koert | 03-12-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Geef ook een beoordeling van Liemeer Golf en Countryclub

Schrijf een beoordeling voor Liemeer Golf en Countryclub

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland