logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Limburg  >  MAASTRICHT  >  Maastricht International Golfclub

Maastricht International Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8
Lees de beoordelingen over Maastricht International GolfclubGeef ook een beoordeling van Maastricht International Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Maastricht International Golfclub

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Maastricht International Golfclub

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55

€ 65

Lengte

cr

sr

Heren

5646 meter

6175 yard

70.7

124

Dames

4919 meter

5379 yard

71

124

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Er is ook een campac par3 baan aanwezig.

Adresgegevens Maastricht International Golfclub

Dousbergweg 90

6216 GC  MAASTRICHT

Tel: 043 - 3281740

Tel reserveren: tekst?

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Maastricht International Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie uitdagende, goed onderhouden golfbaan. Niet al te brede fairways maar daardoor dus wel uitdagend. Mijn vrouw en ik hebben deze baan voor de tweede keer gespeeld. We waren eigenlijk vergeten hoe heuvelachtig deze baan op sommige plekken is. Een bordje neerzetten waar de volgende hole is, is soms geen overbodige luxe. Op de green van hole 3 zie je rechts een tee maar die is niet van hole 4. De tee van hole 4 ligt recht achter de green van hole 3 achter een heuveltje. Beetje verwarrend.
Met het restaurant is niks mis. Lekker eten, prettige bediening en een redelijke prijs. Voor herhaling vatbaar dus.

jkraal99 | 13-06-2021 | review: Maastricht International Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Super Marshall. Helaas paden slecht onderhouden, weinig prullenbakken, geen bakjes voor tee'tjes. Prachtige lay-out. Kan allemaal wat strakker.

kvanparidon | 01-06-2021 | review: Maastricht International Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

We werden uiterst vriendelijk ontvangen door de receptie. De driving range is een pittig eindje lopen, zeker terug, maar prima. De zeer vriendelijke marshall hielp ons op de eerste tee onderweg. De baan geeft mixed feelings. Prachtige vergezichten en het leuke element dat holes 8-12 in België liggen. De holes zelf zijn wat saai, de uitdaging zit hem vooral in de vele schuine liggingen en de hoogteverschillen. Op de tee is het soms lastig te zien hoe de fairway loopt, wat richtingpalen zouden handig zijn. Tee-boxes en fairways zijn prima, de greens zijn goed maar stroperig en daardoor te traag. Na de ronde is het prima toeven op het mooie terras.

chrisfrowein8 | 27-05-2021 | review: Maastricht International Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Zeer gastvrij ontvangen door Course Marshal Jan en Ivo!
Baan lag er prima bij, de layout en uitzichten zijn heel mooi in Limburgse landschap en hele faire golfbaan, niet zo een waar je constant ballen kwijt bent door rare stuiter effecten.
Ik kom er zeker een keer terug, ze hebben ook mooie accomodaties die ik niet zelf heb gebruikt maar overweeg dit voor een volgende keer wel te doen.

bourgonjesurf | 24-05-2021 | review: Maastricht International Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Het is een mooie golfbaan met brede fairways, niet heel moeilijk, er zijn bijvoorbeeld heel weinig waterhindernissen.. Het onderhoud van de fairways en greens is prima. Heel apart dat je in zowel België als Nederland speelt. Bij de 1e hole werden we vriendelijk ontvangen door de Marshall met uitleg over de baan. Gastvrijheid bij zowel de receptie als in het restaurant was top.

hellen.verspaget | 20-05-2021 | review: Maastricht International Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijk 4 dagen gegolfd op een afwisselende, goed onderhouden golfbaan met hele aardige mensen. De afslagen waren steeds goed ingepland zodat je bij het spelen geen 'wachttijd' had op spelers voor je en spelers achter jou ook niet hoefden te wachten. een stromende beweging. Zeer goed getimed. wij komen zeker terug.

patricia huisman-spuijbroek | 16-05-2021 | review: Maastricht International Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Je zou ervoor in Maastricht gaan wonen. Wat een leuke baan met voldoende afwisseling hoog/laag, recht en dogleg, van alles wat!

patricia huisman-spuijbroek | 15-05-2021 | review: Maastricht International Golfclub

Beoordeling met 5 sterren

Geweldige golfdag op de Maastrichtse, vriendelijke ontvangst, goede faciliteiten, mooie baan, keurige fairways, snelle greens, jammer dat de horeca nog niet open mocht, kom als Limburger die al 45 jaar in de buurt van Amsterdam woont, vast nog een keer terug om de dag compleet te maken met een bezoek aan horeca en baan.

l.schaaf | 14-05-2021 | review: Maastricht International Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Erg mooie golfbaan. De vele heuvels maken de holes en vooral de greens uitdagend en interessant. Het oversteken van de grens met België (en weer terug) geeft de baan een speciale tint. Onderhoud van de baan is erg goed; fairways en greens liggen er prachtig bij. Jammer dat er iets te weinig waterhinderissen zijn. De ontvangst in zowel het clubhuis als op de 1ste was erg goed. Uitleg over de pinpositie en de baan op 1ste tee is leuk! Gastvrijheid op de International Maastricht is top. Klein puntje van kritiek: de kwaliteit van de tees die we in de winkel van het clubhuis hadden gekocht mag veel beter. Er waren wel een stuk of zes gebroken tijdens de ronde!

mrfgerrits | 14-05-2021 | review: Maastricht International Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Greens zijn nu nog wat trager, kan door de laatste buien zijn.
Pin posities op de bordjes bij de teeboxen zou helemaal top zijn.

peeters | 14-05-2021 | review: Maastricht International Golfclub

Geef ook een beoordeling van Maastricht International Golfclub

Schrijf een beoordeling voor International Golf Maastricht