logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Verenigde Staten  >  Florida  >  Osceola County  >  Celebration  >  Celebration Golf Club

Celebration Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Celebration Golf ClubGeef ook een beoordeling van Celebration Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor Celebration Golf Club

Executive Golf Travel

Baan gegevens Celebration Golf Club

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

parkland

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

USD 75 (€ 66)

USD 130 (€ 115)

Lengte

cr

sr

Heren

6205 meter

6786 yard

73

135

Dames

5234 meter

5724 yard

68.1

122

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Celebration Golf Club

Golf Park Dr. 701

34747  Celebration

Tel: +1 407 566 4653

Tel reserveren: ja

E-mail

www.celebrationgolf.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Celebration Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan. Gehuurde golfset van prima kwaliteit (Ping G410).
Prijs kwaliteit verhouding minder. Duur indien je greenfee, clubs, ballen dient te huren/ kopen.
In mijn greenfee zat lunchbon inbegrepen: dit is echter een broodje kip of kaas/ham plus klein zakje chips. Drank apart afrekenen.

wimwetzels | 10-02-2020 | review: Celebration Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Na eerder op deze baan gespeeld te hebben en toen erg enthousiast was over het onderhoud was ik nu minder te spreken over de kwaliteit/conditie van de baan en met name het onderhoud naast de baan zelf (zoals de paden die ik vorige keer roemde over hoe netjes die waren en nu erg veel vuil en gras op groeide en niet schoongemaakt waren... Lay-out van de baan nog wel erg leuk en beslist niet gemakkelijk. en natuurlijk weer diverse beesten gezien tijdens de ronde... ik ga vast nog wel keertje...

Master | 19-01-2020 | review: Celebration Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan van Celebration Golfclub (1996) is een ontwerp van Robert Trent Jones Sr. en Jr. die onder andere ook betrokken waren bij het ontwerp van Spyglass Hill (USA) en Real Club Valderrama (Spanje). Het is een goed onderhouden golfbaan met een mooi clubhuis. Parkeren voor het clubhuis. In de Pro shop vriendelijk ontvangen en het was mogelijk om ons eerder geboekte starttijd te vervroegen. Dit zonder bij te betalen en dus gewoon onder het twilight tarief. De huursets waren van prima kwaliteit: Dames Ping G LE2 en heren Ping 410.
De baan heeft 6 afslagplaatsen: black, black/gold, gold, gold/silver, silver en white. De combinaties wisselen bv. van gold naar silver en de gemiddelde afstand is dan minder van gold maar weer meer van silver. Op de scorekaart staat een advies welke kleur je het beste kan spelen met je handicap.
Vanaf gold is de baan 6566 yards (rating 72.1 en slope 135) en vanaf de afslagplaats moet je soms water en zeer ruig gebied overbruggen. De uitzichten zijn geweldig, zowel de holes zelf als de omgeving waar prachtige huizen staan. Op de meeste holes is er water in het spel. Ook lag er een alligator dus het is oppassen. Enkele stukken van de fairway waren nat, maar door paaltjes wordt er steeds een andere route gekozen voor de buggy’s zodat de baan er goed bij blijft liggen. De greens waren prima en snel. De parren 3 zijn bijzonder uitdagend, vanaf gold 178,159,188 en 196 yards over of langs het water. Tussen de holes door moet je soms over een brug rijden en zie je de oorspronkelijke begroeiing. Dit is zeker een baan om te spelen en gezien de mogelijke drukte het advies om al een starttijd te boeken via de site.

douwe | 26-11-2019 | review: Celebration Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Een baan om niet meer te vergeten. Gastvrij, prima oefenmogelijkheden en een mooie uitdagende baan. Clubhuis ziet een mooi uit en je word zeer gastvrij ontvangen. De caddymaster helpt je goed op weg wat prettig begin is van een rondje golf. Drivingrange lekker van het gras afslaan het water in. Wat ik daar wel mis waren afstanden. In de baan rijd er continu iemand rond met eten en drinken dus als je wat vergeten bent is dat geen probleem. De baan is netjes en goed onderhouden, snelle greens en goede weg aan wijzing. De vele water partijen, bunkers en soms smalle fairways maken het een uitdagende baan en is zeker de moeite waard om te spelen.

Mark92 | 26-05-2019 | review: Celebration Golf Club

Geef ook een beoordeling van Celebration Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Celebration Golf Club

Hotels in de buurt

Hyatt Regency Grand Cypress