logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Limburg  >  Vaals  >  Golfclub Hoog Vaals

Golfclub Hoog Vaals

Beoordeling met 3 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 6
Lees de beoordelingen over Golfclub Hoog VaalsGeef ook een beoordeling van Golfclub Hoog Vaals

Touroperators en aanbiedingen voor Golfclub Hoog Vaals

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfclub Hoog Vaals

Baan

9 Holes / 58 Par

Type baan

C-status golfbaan

Greenfee (prijsopgave 2015)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

20

25

Lengte

cr

sr

Heren

2806 meter

3069 yard

57.9

98

Dames

2714 meter

2968 yard

59.4

100

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Golfclub Hoog Vaals

Eschberg 21

6291 NK  Vaals

Tel: +31 43 3068345

Tel reserveren: ja

Fax: +31 43 3068345

E-mail

www.golfclubhoogvaals.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfclub Hoog Vaals

Beoordeling met 2 sterren

Geen beheerder (op vakantie, geen vervanger), geen scorekaarten, greens lijken op Limburgs landschap, al met gauw vergeten.

r.dewit55 | 07-09-2021 | review: Golfclub Hoog Vaals

Beoordeling met 2 sterren

Tijdens ons verblijf bij Landal heb ik gebruik gemaakt van deze golfbaan. Maar dit is echt de slechtste golfbaan waar ik ooit ben geweest. Baan is slecht onderhouden, verschil tussen green en fairway is moeilijk zichtbaar. Bewegwijzering is er niet, gastheer gaf aan dat ik mijn voorganger moest volgen. Kortom sla deze baan over!

manondezeeuw | 16-12-2020 | review: Golfclub Hoog Vaals

Beoordeling met 2 sterren

Ik was gast van Landal Park. Midweek onbeperkt spelen voor 41,50. Prijs dus uitstekend. Zeer gastvrije beheerder. Ze hebben echt geprobeerd om op een relatief klein oppervlak een aantal leuke holes aan te leggen. Maar het onderhoud of de staat van de baan is onvoldoende. Met name de greens kunnen echt niet. Ze hadden nog beter de vlag op de fairway kunnen plaatsen. Landal zou hier meer geld en energie in moeten steken. Dit zal zeker lonen want de baan heeft heus potentie.

basbuchner | 20-10-2020 | review: Golfclub Hoog Vaals

Beoordeling met 4 sterren

Mooie kleine golfbaan in een landelijke omgeving. Par 3 baan is redelijk te doen, hole 3 en 9 voor wat meer ervaren golfers. C-baan is best pittig voor 4 slagen. Al met al blijft het steeds een uitdaging. Speel het hele haar door bij mijn homecourse. Verder beschikt de golfclub over een kleine, knusse kantine, fijne driving range en voldoende oefen putting green. Ben nog lang niet uitgekeken op deze baan.

aradjkoemar | 10-10-2020 | review: Golfclub Hoog Vaals

Beoordeling met 3 sterren

Ik werd met mijn medespelers heel gastvrij ontvangen door de greenkeeper/beheerder. Hij legde het parcours uit, stelde gratis twee trolleys ter beschikking en was uiterst vriendelijk. Aan hem heeft het zeker niet gelegen, maar ‘zijn’ golfbaan lijkt echt nergens op. Iedere bewegwijzering ontbreekt, er wordt (zo lijkt het) zonder enig plan gemaaid en herkenbare fairways ontbreken daardoor. Op maandag en vrijdag zijn de holes 2 en 3 par 4. Wij boften dus! Miserabel waren echter de greens. De sneeuwschimmel en dollarspot lidtekens van de afgelopen winters zorgen ervoor dat de greens er slecht en verwaarloosd uitzien. Er groeit nauwelijks gras op. Een goede put laat zich daar niet spelen. Aan de vlaggenstokken wapperde een haveloos en inmiddels kleurloos lapje. Het gaf een troosteloze aanblik.
Heel jammer dus voor deze beoordeling. De baan ligt op een prachtige plek in de heuvels bij Vaals en de beheerder is een geweldige gastheer en een visitekaartje voor de baan. Alleen is die baan duidelijk aan een grote onderhoudsbeurt toe.

richardwesterhof5 | 05-10-2020 | review: Golfclub Hoog Vaals

Beoordeling met 4 sterren

Een interessante en laagdrempelige par-3 baan. Na het golfen hebben we nog wat gedronken en gezellig met de manager gepraat.

h h t bax | 29-07-2020 | review: Golfclub Hoog Vaals

Beoordeling met 3 sterren

Nadat ik mijn auto geparkeerd had, zoeken naar het clubhuis, uiteindelijk in de juiste richting bij het clubhuis aangekomen, "met de sleutel van ons Landal huisje, bewezen dat ik daadwerkelijk op Landal verblijf. "
De par 3 baan gespeeld.

Hole 1 meteen rechts naast het clubhuis, daarna veel zoeken naar de volgende tee's, misschien iets duidelijker aangeven zou wel fijn zijn, vooral bij hole 9 was het speuren geblazen, hekje door links naar boven uiteindelijk ontdekt nadat ik het een kribbige 'greenkeeper'? had gevraagd.

De greens zijn om te huilen zo slecht, soms zelfs stukje vergeten te maaien, plukje gras hier en daar, en totaal geen snelheid in het te hoge hobbelige gras.

Het is verder oppassen geblazen want er zoeft wel eens een golfballetje vlak langs, alles eeg kort op elkaar, afslag hole 3 kruist zelfs hole 2, en bij hole 9 kun je de uitholers raken op 8, beter even wachten maar.

'De greenkeepers' besloten ineens om de cups te verplaatsen? Waarom tussen de spelende golfers? De flight voor me hadden hun ballen al op de green liggen, en werden duidelijk gestoord door deze heren, na even gewacht te hebben kon ik uiteindelijk ook afslaan, komt niet ten goede van concentratie.

Al met al, leuk baantje om een keer gedaan te hebben, als de recensies verbeteren zou ik zeker weerkeren.
Mooie omgeving, maakt veel goed. Als je een prestatie neer wilt zetten nog even een golfbaantje verder gaan.

ReneHopsakee | 18-07-2020 | review: Golfclub Hoog Vaals

Beoordeling met 4 sterren

Wij komen hier al enkele jaren minimaal 1 keer per jaar om 1 en soms 2 weekjes te golfen. Dit jaar door de Corona zelfs 3 weken en het gaat nog steeds niet vervelen. Afgelopen 3 weken was de C baan vrijwel iedere dag open door de Corana maatregelen, wat het voor ons nog leuker maakte. Dit jaar worden de grens 1 maal per week door een paar clubleden zelf onderhouden wat een positief effect heeft op de grens. Alleen de green van 8 is momenteel wat minder, maar dat komt omdat er problemen zijn met de sproei installatie. In de loop van de week gaan de greens wat achteruit (iets hobbeliger) maar dat mag de pret niet drukken. Clubleden ga zo door, wij hebben weer genoten.

bobebo | 26-06-2020 | review: Golfclub Hoog Vaals

Beoordeling met 4 sterren

Greens zijn niet zo best maar ze hebben slechte zomers gehad beregening stuk gegaan en dat kost een hoop geld voor een relatief kleine club de greens worden met de tijd beter
Echt leuk om in een landal huisje te zitten en lekker onbeperkt een balletje te kunnen slaan heerlijk.
Af en toe ook wedstrijden waar je aan mee kan doen de meeste zijn wel Duitsers die mee doen en zeker gezellig.
Gewoon een hele leuke 9 holes baan heel goed voor het korte spel
De groeten aan de winnaar van de wedstrijd dhr Roland haganau👍⛳️.

swiet45 | 26-09-2019 | review: Golfclub Hoog Vaals

Beoordeling met 3 sterren

Leuke baan om te oefenen en goedkoop 42.50 voor een midweek onbeperkt golfen als je in een huisje van landal zit.
Greens slecht onderhouden dat is erg jammer.

swiet45 | 24-09-2019 | review: Golfclub Hoog Vaals

Geef ook een beoordeling van Golfclub Hoog Vaals

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Hoog Vaals