logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Frankrijk  >  Parijs en omstreken Ile de France  >  Janvry  >  Golf de Marivaux

Golf de Marivaux

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 6 beoordelingen: 8.6
Lees de beoordelingen over Golf de MarivauxGeef ook een beoordeling van Golf de Marivaux

Touroperators en aanbiedingen voor Golf de Marivaux

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golf de Marivaux

Baan

18 Holes

Adresgegevens Golf de Marivaux

Bois de Marivaux

91340  Janvry

Tel: +33 164 908585

Tel reserveren: ja

Fax: +33 164 922963

contact@golfmarivaux.com

www.golfmarivaux.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf de Marivaux

Beoordeling met 4 sterren

Leuke ronde gespeeld, mooie afwisselende baan!

van.doorn.frank | 12-02-2020 | review: Golf de Marivaux

Beoordeling met 4 sterren

Een fantastische baan, prachtige, afwisselende holes, veel hoogte verschillen. Prijs kwaliteit verhouding top! goede oefen faciliteiten. Buggy is zeker een aanrader, hebben wij niet gedaan maar hadden daar tijdens de ronde wel een beetje spijt van. Voor het douchen een handdoek halen bij de receptie! (dat moet tegenwoordig bijna overal).

e.rieffe | 16-09-2019 | review: Golf de Marivaux

Beoordeling met 4 sterren

Topbaan wel foutje gemaakt om geen buggy te nemen (heel veel klimmen) Maar kan je gerust naartoe.

robvankuijen1 | 16-09-2019 | review: Golf de Marivaux

Beoordeling met 5 sterren

Ik kan met recht zeggen dat dit een "hidden gem" is!
Een prachtige baan met veel afwisseling, hoogteverschillen, uitdagingen en toch goed bespeelbaar voor hogere handicap spelers.
Over de 18 holes zijn slechts 2 holes saai te noemen en toch hebben ze dan nog genoeg uitdaging gecreëerd in de vorm van bunkers.
Als je 18 holes loopt, neem dan zeker een buggy. Ik heb er geen moment spijt van gehad toen ik mijn flightgenoten zag "klimmen".

Abelvis | 30-03-2019 | review: Golf de Marivaux

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen op de rand van velden en bos, in een glooiend landschap. Prachtig oefencomplex : uitgebreide driving range, grote putting green en zeer mooi chipping/approach complex.
Clubhuis is mooi in de natuur geïntegreerd, met een leuk terras en deftige voorzieningen. Spijtig dat de keuken om 15hr sloot.

De golfbaan is echt de moeite waard. Zeer hoge kwaliteit van tee tot green, incl. bunkers. De holes zijn zeer afwisselend met heel wat hoogte verschil en verschillende dog-legs. Op het plateau een 4tal holes die vlak zijn. Paar holes waar je wel voor heren een 150 meter moet overbruggen tot de fairway. Fairway missen is vaak een probleem (bos/helling). De eerste hole is al dadelijk een challenge, semi blind shot,200m en links houden voor een lange approach of 230m midden en dan neem je de helling en lig je perfect voor een wedge naar de green. Greens die zeer snel zijn als je helling-af moet chippen of putten, hoogteverschillen tot 2 clubs verschil op je approach... Nadenken, maar ook genieten!

ET Viking | 02-10-2018 | review: Golf de Marivaux

Beoordeling met 4 sterren

Op weg naar de RyderCup eerst zelf natuurlijk even de omgeving bekeken! Aankomt op de club is prachtig, door de mooie poort kom je via de parkeerplaats naar het prachtig gelegen clubhuis.

Binnen in het clubhuis kregen we een warm ontvangt en konden we voor de tv gelijk even de eerste tee off van de ochtend matches bekijken. Daarna richting de driving range om zelf warm te slaan.

De oefenfaciliteiten zagen er goed uit. Alleen de gras tees waren dicht, en in de matten zaten geen teetjes. Dus helaas de driver niet kunnen warm slaan.

De baan zelf lag er prachtig bij. De baan ligt volledig in de bossen waardoor elke hole apart ligt van de rest. Daardoor ook noodzakelijk dat je recht bent van de tee. Maar gelukkig speelt de baan niet erg lang zodat niet overal de driver van de tee nodig is.

Bij terugkomst in het clubhuis hebben we de middag matches gekeken onder het genot van een hapje en drankje. Enige minpunt is dat de keuken om 15;00 dicht ging en dat er geen handdoeken waren bij de douches. Verder een prachtige dag!

JasperB | 28-09-2018 | review: Golf de Marivaux

Geef ook een beoordeling van Golf de Marivaux

Schrijf een beoordeling voor Golf De Marivaux