logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Holland  >  Loenen aan de Vecht  >  Old Course Loenen

Old Course Loenen

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.5
Lees de beoordelingen over Old Course LoenenGeef ook een beoordeling van Old Course Loenen

Touroperators en aanbiedingen voor Old Course Loenen

3D Golfvakanties

Baan gegevens Old Course Loenen

Baan

9 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2015)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

60

60

Lengte

cr

sr

Heren

5452 meter

5962 yard

Dames

4550 meter

4976 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Greenfee: 9 holes A en B-leden: 35 en 45 voor vrije golfers.

Adresgegevens Old Course Loenen

Rijksstraatweg 171,

3632 AC  Loenen aan de Vecht

Tel: +33 294 237600

info@oldcourseloenen.nl

www.oldcourseloenen.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Old Course Loenen

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld op een woensdag, lekker rustig in de baan, we konden eerder starten. De range is tamelijk klein en oefengebied idem. De baan lag er super bij, fairways vol in het gras, goed gemaaid, greens ook uitstekend maar langzaam. Eerste keer 9 holes is even wennen en goed kijken en dan tweede negen kan je je op de pins richten. De baan is niet heel moeilijk, niet zo lang, voldoende breed en op de greens was het best te doen. Enige hinderlijke, waar ze niks aan kunnen doen natuurlijk, is de vieze diesellucht van de binnenvaartschepen die over de hele baan waaide. De mensen in het clubhuis en restaurant zijn vriendelijk en gastvrij. Leuke middag gehad en kom graag terug.

Rydercuppie | 15-09-2021 | review: Old Course Loenen

Beoordeling met 4 sterren

Mooi om via zo een hek binnen te komen en de oprit naar het clubgebouw. Ontzettend vriendelijke ontvangst met een goede uitleg. Het personeel in het restaurant was erg vriendelijk en servicegericht. De baan lag er schitterend bij. Dit geldt voor de fairways en zeker de greens. Zeker de moeite waard om hier te spelen. De prijs voor 9 holes bedraagt € 36 per persoon en dat is wel wat aan de hoge kant.

GertMellink | 26-08-2021 | review: Old Course Loenen

Beoordeling met 5 sterren

Zeer vriendelijke ontvangst op een mooie, goed onderhouden baan. Goede duidelijke bewegwijzering. Een genot om de Old Course te lopen.

heumenhans | 26-08-2021 | review: Old Course Loenen

Beoordeling met 4 sterren

Leuke ronde gelopen op maandagmorgen. Helaas was het clubhuis aan het begin nog gesloten en was er verder niemand om ons te ontvangen. (Starttijd 9.10u)

Leuke en uitdagende baan met een paar smalle holes, eigen alleen op de par 5’s sla je een driver, verder volstaan de kortere clubs.

De baan is zeer goed onderhouden, super greens en over het algemeen prachtige fairways. Echt van genoten.

Bij binnenkomst rond 11u was het clubhuis nog dicht, maar gelukkig wilde de dame van de shop nog wel een kopje koffie maken, dus dat was zeer vriendelijk.

Aanrader voor een leuk en uitdagend rondje golf.

bartjanm | 05-07-2021 | review: Old Course Loenen

Beoordeling met 4 sterren

We hebben slechts één negatief onderdeel bij onze beoordeling
We werden gastvrij ontvangen door de caddiemaster. Mooie ontvangstruimte/ kantoor en sanitair. We kregen snel de benodigde info; alles lag al klaar. Meteen na de afslag konden we genieten van het spelen op een mooie goed onderhouden baan. Prachtig gelegen in de natuur en daarop aansluitend. Mooie fairways en goede semi-rough en zeer zware natuurlijke rough. De greens glad geschoren en snel. Jammer genoeg moest ik twee keer ervaren dat het zand van de bunkers door recente zware regenval erg was ingeklonken, zodat je harde bunkers had. Dat is het enige negatieve. De nazit op het terras was gezellig. Goed contact als gasten met de vaste spelers. Mooie natuur. We zagen o. a konijntjes, eenden, ganzen, reigers en ooievaars. Kon hier een mooie kaart lopen.

janversjanvers48 | 23-06-2021 | review: Old Course Loenen

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen golfbaan.
Goed onderhouden baan vooral de greens.
Mooi clubhuis, goed toegankelijk.
Zeer gastvrije ontvangst.
Komen zeker keertje terug.

jeannemachielsen1 | 22-06-2021 | review: Old Course Loenen

Beoordeling met 4 sterren

Goed bespeelbare 9 holes. Start naast drivingrange wat ongelukkig. 2 Par 5’ en. Een daarvan altijd wind tegen. Lay out verdient aandacht!

bartvangulick | 22-06-2021 | review: Old Course Loenen

Beoordeling met 3 sterren

Stonden klaar op de TEE kwam een oudere man aanlopen en riep “hoe laat heeft u een starttijd” 3 uur riepen wij “ ben ik eerder “ om vervolgens na hole 4 uit te stappen nare man. Vriendelijkheid was ver te zoeken vooral de ontvangst koud, na het spelen direct naar huis gegaan. Hadden geen trek om op deze club iets tegaan drinken, jammer dus geen Loenen meer ondanks de alliantie.

jhveer | 13-06-2021 | review: Old Course Loenen

Beoordeling met 3 sterren

Caddymaster bij ontvangst zou prettig zijn. Zeker in coronatijd. Bordjes met baanlayout en afstanden op de teeboxen. Beetje aandacht voor de fairways en slechte greens (veel zand) gun ik de leden wel. Nu is de ondergrond klei dus met beetje regen is deze baan al snel waterig en modderig.

jwkoers | 01-11-2020 | review: Old Course Loenen

Beoordeling met 4 sterren

Mooi nieuw aangelegde parkeerplaats waardoor het een stuk overzichtelijker is geworden. Op de driving range ligt een nieuwe lange mat, kennelijk een nieuwe tendens op de golfbanen. Slaat prima, maar rommelig door de vele kapot geslagen tee’s. Ook nieuwe gele ballen waardoor het op hole 1 ook wat makkelijker is geworden om je eigen witte bal te vinden als deze niet op de fairway ligt (op hole 1 liggen regelmatig nogal wat driving range ballen). De baan ligt er verder goed bij. De eilandjes hoge rough uit 2019 zijn weer verdwenen. Verder is de rough redelijk laag, maar wel bijzonder dicht en dus lastig om uit te spelen. De greens waren geprikt en bezand, maar de bal bleef ondanks soms wat hobbelen goed zijn lijn houden. Door Corona konden we helaas geen gebruik maken van het restaurant in het gezellige clubhuis.

douwe | 16-10-2020 | review: Old Course Loenen

Geef ook een beoordeling van Old Course Loenen

Schrijf een beoordeling voor Old Course Loenen