logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Bulgarije  >  Bulgarije  >  Balchik  >  Lighthouse Golfcourse

Lighthouse Golfcourse

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 7 beoordelingen: 7.5
Lees de beoordelingen over Lighthouse GolfcourseGeef ook een beoordeling van Lighthouse Golfcourse

Baan gegevens Lighthouse Golfcourse

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2011)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

55

55

Lengte

cr

sr

Heren

6170 meter

6748 yard

Dames

5368 meter

5871 yard

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Lighthouse Golfcourse

E87

9000  Balchik

Tel: +359 (52) 401 400

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Lighthouse Golfcourse

Beoordeling met 4 sterren

Na de andere twee banen in Bulgarije (Thracian Cliffs en Blacksearama) te hebben gelopen zou Lighthouse volgens de waardering een stuk minder moeten zijn. In vergelijking tot Nederlandse banen is dit echter ook een zeer mooie baan. Iets minder dan Blacksearama en veel minder dan Thracian Cliffs maar daar kan bijna geen baan tegenop). Deze baan verdiend zeker wel meer dan een 7,5. We speelden er in de ochtend nadat de golfers van de Europese tour er hadden gespeeld. Misschien lag de baan er daarom zo goed bij. Baan is lastiger dan hij lijkt. Het wat hogere gras naast de fairway is soms lastig spelen. Uniek voor de baan (nooit elders gezien) is een bar met magnifiek uitzicht over zee naast de green van hole 8. Wat fantastisch! Je kunt er een sandwich en diverse soorten (alcoholisch of non-alcoholische drankjes krijgen. Een golfreis naar Thracian Cliffs met de 3 golfbanen in je pakket is echt een aanrader!

anton.vermeulen | 17-06-2021 | review: Lighthouse Golfcourse

Beoordeling met 4 sterren

Lighthouse is one of the three courses located near Baltchik. Lighthouse has a nice clubhouse with a spacy pro-shop. The practice facilities are good with a nice driving range and a big chip&putt green. The putting green is located just next to Teebox Hole 1. The tee boxes, fairways and greens are in good condition. They were a little bit faster than the ones of Blacksearama (located next to Lighthouse). The course has the big hotel as a landmark. Some holes has some new build villa's and apartments along side of it. Wind can be definitely a factor on this course. The par 71 course has a length of 6338m from black and 5830 from yellow. We had a very enjoyable day with wind, sun and fun at Lighthouse Golf.

benoitfacon | 08-07-2020 | review: Lighthouse Golfcourse

Beoordeling met 4 sterren

Goed onderhouden baan. Zelfs na een serieuze regenbui kon er onmiddellijk terug gespeeld worden.
Het was geen probleem om mijn reservatie, die gepland stond tijdens de zware regen, te verzetten.

fredenfrie | 24-09-2019 | review: Lighthouse Golfcourse

Beoordeling met 4 sterren

De baan grenst aan het gelijknamige (grote) hotel. Putte het personeel zich daar uit in vriendelijkheid, bij de golfclub kan de receptie daar nog wel iets van leren.
De baan oogt simpel. Maar is het niet. Brede fairways en grote greens. Onze flights vroegen zich steeds af of de lengte van de baan wel in overeenstemming was met de GPS-gegevens van onze horloges. We konden niet geloven dat de baan de aangegeven GPS lengte had, maar in het echt toch veel langer was.
De greens zijn niet allemaal even eerlijk en dat komt met name door de ondulatie en door de plaats waar de vlag vaak gestoken is. Ze zijn wel lekker snel.
Wie all-inclusive heeft geboekt bij het gelijknamige hotel kan in het clubhouse van de golfclub ook gratis terecht voor drankjes en o.a. pizza's.
Samenvattend: het is een leuke warming-up op Lighthouse voor het echter werk op Thracian Cliffs.

henktenoever | 23-09-2019 | review: Lighthouse Golfcourse

Beoordeling met 4 sterren

Mooi baan, met soms uitzicht op zee. Na hole 8 is er een leuke bar met uitzicht op zee. Het clubhuis is niet echt gezellig en veel te duur naar Bulgaarse normen.

robdegroof | 11-09-2019 | review: Lighthouse Golfcourse

Beoordeling met 4 sterren

Mijn verwachtingen waren laag omdat deze baan de minste zou zijn vergeleken met de nabijgelegen topbanen Blacksearama en Thracian. Het klopt dat deze de mindere is maar dan zeker nog heel veel beter dan de gemiddelde baan in Nederland. Mooie course met niet al te moeilijke holes. toppunt is het "halfway house" na hole 8. Een schitterend terrasje op de rand van de klif waar je geacht wordt max. 10 min. te pauzeren. Aangezien ik pas om 15:30 speelde kreeg ik half greenfee tarief en die €40 was zeer zeker de moeite waard!

edwin | 08-06-2019 | review: Lighthouse Golfcourse

Beoordeling met 3 sterren

Aardige baan, met weinig uitdaging.

marcel372 | 23-05-2019 | review: Lighthouse Golfcourse

Geef ook een beoordeling van Lighthouse Golfcourse

Schrijf een beoordeling voor Lighthouse Golf & Spa Resort